NEMOGU VJEROVATI S ČIME SE SVE BAVI VELIMIR BJANEC U SVOJOJ EMISIJI BUJICA” NA TV-u Z1

NEMOGU VJEROVATI S ČIME SE SVE BAVI VELIMIR BJANEC U SVOJOJ EMISIJI BUJICA” NA TV-u Z1SAD SU TKZ. BRANITELJI I NJIHOVA DJECA POSTALI VELIKI PROBLEM ZA “ZA NASTALU, TJ. NOVOSTVORENU DRŽAVU” HR.
Na kanalu You Tube pogledao sam emisiju “Bujica” od 10. veljče 2021. godine, i nemogu i sam vjerovati s čime se sve bavi voditelj emisije Velimir Bujanec, kad u goste k sebi poziva i prima Antu Radana, nekog sina od branitelja. Ono prvo što mi je palo na pamet, gledajuči tu emisiju – zapitao sam se: dokle ćemo se “mi” pozivati na neke “branitelje” na neke ratne zasluge; ti privilegirani branitelji i njihova djeca?

NEMOGU VJEROVATI S ČIME SE SVE BAVI VELIMIR BJANEC U SVOJOJ EMISIJI BUJICA” NA TV-u Z1.
Imali smo nedugo slučaj u Zagrebu, gdje sin od branitelja je pucao po zgradi sabora i vlade, i vikao je; “za ovo se moj tata nije borio”. Icident koji se je dogodio u splitskom sudu 09. veljače 2021., gdje mladić Ante Radan (28) se je sukobio s pravosudnim policajcima, isto je vikao: “Moj tata se nije borio za ovakvu državu!”.

RAT JE IZA NAS VEĆ 25 GODINA (1991.,-1995.) A PRIVILEGIJAMA I UHLJEBNIŠTVU NIKADA KRAJA.
Na Općinskom sudu u Splitu na Dračevcu dogodio se je incident. Pravosudni policajci fizički su se sukobili s mladićem zbog zaštitne maske. Odmah je Bujanec drugi dan u svoj studio pozvao tobožnju žrtvu Antu Radana, kako je napadnuto dijete od branitelja Andrije Radana, ratnog veterana 4. gardijske brigade.

MLADIĆ JE U STUDIU PRIČAO NABULOZE O RATU, O HOS-u I O OŠTEČENIM SPOMENICIMA RATA…

Mali domoljub Radan je prepričavao “Domovinski rat” i priče o Vukovaru i četnicima, dok s druge strane; je priče o “četnicima” kao takve potencirao i sam Bujanec o Pupocu, HDZ-u i Plenkoviću i drugima neprijateljima Hrvatske. Nervozno cijelo vrijeme u emisiji se je Ante Radan, ljuljao u stolici, što je nepristojno bilo vidjeti. O svemu je “mucao i trucao” samo najmnje je objasnio slučaj u splitskom sud. Dok mnog ljudi nemaju više od čega živjeti, narod svakodnevno gleda međusobne političke obračune.

MNOGA DJECA OD TIH IMGINARNIH BRANITELJA SU KRIVO ODGOJENA.
Pogledajte profil na Facebooku o Ante Radana, i biti će vam sve jasno, s čime se taj mladič bavi, sa: ratnim fotografijma, Bleiburgom, NDH-a, Olujom, Kraljem Zvonimirom, Religijom, sa kojom politikom, i tko su mu sve prijtelji na fejsu?

BRANKO STOJKOVIĆ – ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
—————————————————–
Objavljeno: 11.02. 2021. godine
—————————————————–
http://crostojkovic.blog.rs/
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
(WEB:) https://brankostojkovic.com/
Broj članaka: 5696.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s