TKO SU VLASNICI RIBNJAKA U NARTI – ČAZMI – SIŠČANIMA – KOMUNJARSKA ELITA ŽELJKO PATEKAR, PETAR RADAKOVIĆ, POKOJNI MARTIN ŠPEGELJ. BANDA BEZ SUDSKOG PRESEDANA.

TKO SU VLASNICI RIBNJAKA U NARTI – ČAZMI – SIŠČANIMA – KOMUNJARSKA ELITA ŽELJKO PATEKAR, PETAR RADAKOVIĆ, POKOJNI MARTIN ŠPEGELJ. BANDA BEZ SUDSKOG PRESEDANA.TKO SU VLASNICI RIBNJAKA U NARTI – ČAZMI – SIŠČANIMA – KOMUNJARSKA ELITA ŽELJKO PATEKAR, PETAR RADAKOVIĆ, POKOJNI MARTIN ŠPEGELJ. BANDA BEZ SUDSKOG PRESEDANA.

Rušio sam komunističku vlast u bivšem sistem, rušio sam u ovom skrivenom komunističkom sistemu; lažne generale i domoljube, lažne branitelje, lopovske gradonačelnike i župane… Zatvarao sam Pevce u krletke, makivao korumpirane policajce, itd. Netko će reči da sam ja nitko i ništa, sa jedne sam strane ja sam pijun, ali ja sam i svemogući… Puno taoga sam istinitog učinio i dobrih dijela napravio, i pokazao sam da “sam svoj ŠTIT, i da sam drugima ŠTIT. I da sam bududi na život uspavani i letargičan narod.

Rušio sam mnoge lažnjake i elitu… Evo sad opet vodim borbu protiv “novog Ivice Todorića” križevačkog Habijanca, koji je ponizio radnike Hidroregulacije, jer kad je preouzeo tu tvrtku, podjelio im je otkaze. Nije moja žena radila u nekom drugom sistemu sa 34 godine staža. Pa da sad se je promijenuo sistem i da neodgovara više na svome radnom mjestu. Zna se imena i prezimena – tko su izdajnici u Hidroregulaciji, koji su pomogućili sa Damirom Bajsom, imaginarnim županoma da Habijanec lagano preuzme firmu.

Ti izdajnici su za “Mito” i svoj novi uhljeb prodali se novom gazdi. I sad su ti “uhljebi” na jaslama novoga vlasnika Hidroregulacije. Iz pepela kao ptica “Feniks” se nanovo rađa i budi, novi Ivica Todorić “velika lopovčina”, a to je Habijanec i njegova tvrtka sa naslovom “RADNIK”. Ta lažna socijalistička otrcana parola i naziv “RADNIK” opet ima žarku žlju nazvati se utopijski i ideološki pred ovim zatucanim i latergičnim narodom, koji se naivno dade izrabljivati…

Bivši direktor Hidroregulacije u Bjelovaru, Željko Patekar, je sa sitnim svojim poklonima podmičivao radnike, i davao ima malo na volju da “hrmbaju” službene aute po birtijama i svud naokolo samo da šute i da se ne bune… A direktor poslije njega Vlado Njegovac, ucjenjivao je radnike i stavljao im rampe na ulaz u firmu, kao da hoće tu tvrtku sačuvati od devastatora, a onda potom je firmu predao “sačuvanu” u ruke križevačkom Habijancu. Ja sam sad opet postao zanineresiran za ovaj kriminalni slućaj.

BRANKO STOJKOVIĆ – ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
—————————————————–
Objavljeno: 11.09. 2020. godine
—————————————————–
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5583.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s