HDZ JE LOPOVSKA BANDA KOJA JE USVE POKRALA I UNIŠTILA I GOVORI GLUPOM NARODU DA IMA DRŽAVU, U TOME IM POMAŽE SDP-e i SDSS, I DR.

HDZ JE LOPOVSKA BANDA KOJA JE USVE POKRALA I UNIŠTILA I GOVORI GLUPOM NARODU DA IMA DRŽAVU, U TOME IM POMAŽE SDP-e i SDSS, I DR.

PRED STANOVNIŠTVOM U HRVTSKOJ SU; BOLESTI, NEIMAŠTINA, BIJADA I SIROMAŠTVO, NEZAPOSLENOST, DUHOVNI I FIZIČKI JARAM I LANCI…

STOTINE TISUĆA HRVATSKIH MLADIČA I DJEVOJAKA DALEKO SU SVOJIH KUĆA, DOMOVA, I STANOVA, NJIHOVA ADRESA JE U DRUGIM STRANIM DRŽAVAMA

SIPTOMI SVIH ŽRTAVA OTPUŠTENIH RADNIKA IZ SVIH PODUZEĆA JE “LOŠ MOZAK” I BOLEST ZABORAVLJANJA I SIDROMA LAŽNOGA SJEČANJA.

NOVINARSKE “HULJE I GUBE” SU ZLOČINAČKI PLAĆENICI, ONI SU PRODANE DUŠE I NISU NIKAKVI LJUDI, VEĆ ĐAVOLIJI I SOTONSKI POTOMCI ZLA.

TEŠKO JE PRONAĆI FUNKCIJU KOJU “BURDUŠ” MESIĆ NIJE OBNAŠAO NA BALKANU I HRVATSKOJ, ČAK JE PRETEKAO I JUGOSLAVENSKOG MIKU ŠPIJAKA.

KAŽE LAŽLJIVI ANDREJ PLENKOVIĆ (HDZ) NAROD NAS JE IZABRAO I DAO POVJERENJE, A NA IZBORE NIJE IZAŠLO VIŠE OD POLA HRVATSKOG NARODA.

HDZ JE LOPOVSKA BANDA KOJA JE SVE POKRALA I UNIŠTILA I GOVORI GLUPOM NARODU DA IMA DRŽAVU, U TOME IM POMAŽE SDP-e i SDSS, I DR.

JOSIP BROZ TITO JE NAJVEČI BALKANSKI ZLOČINAC, TAJ “SMRAD OD ČOVJEKA” BIO JE PRAČEN SA MNOGIM LJUDSKIM SMRADOVIMA; NAZVANIM LJUDI.

ISELJAVANJE, DEMOGRAFSKE PROMJENE, UMIRANJE, I SMANJENJE BROJA STANOVNIKA U HRVATSKOJ, TO JE AKTUALNA POLITIKA HDZ-SDP I SLIĆNIH..

BRANKO STOJKOVIĆ – ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
—————————————————–
Objavljeno: 24.07. 2020. godine
—————————————————–
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5529.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s