TUŽITELJ PODNESE OPTUŽNI PRIJEDLOG I NE DOĐE NA SUD ?!

TUŽITELJ PODNESE OPTUŽNI PRIJEDLOG I NE DOĐE NA SUD ?!

PITAM JAVNO: IMA LI SUDAC DARKO LAKLIJA NEKIH PSIHIČKIH PROBLEMA ILI PRAVNIČKIH I STRUČNIH, TO BI TREBALO USTANOVITI DA LI JE SPOSOBAN RADITI POSAO KOJI RADI. 

Pojavio sam se uredno 26. veljače 2019., pred Prekršajnim sudom u Križevcima, gdje radi svakog utorka sudac Darko Laklija iz Bjelovara. Grad Križevci nemaju jednog prekršajnog sudca, jer gospođa koja je radila otišla je u penziju.

Tužitelj se nije pojavio (niti je opravdao svoj izostanak) pred tim sudom i što mi imamo više o čemu razgovarati? Iako se tužitelj nije pojavio; Darko Laklija je donesao presudu meni na štetu, on glumio je, i tužitelja i sudca. Policija podnese optužni prijedlog protiv mene i nitko ne dođe na sud, pa pitam javnost gdje to ima u nekoj kulturnoj državi?

Da podsjetim sudac Darko Laklija držao je 100-tinjak neriješenih sudskih predmeta u svojim ladicama, i zbog toga je kažnjen od Ministarstva pravosuđa Republike Hrvatske, i to od strane sudbenog Vijeća. Laklija tjera inat prema meni, i njegove presude su prozirne i ne vjerodostojne.

Kad sam ukazao na sve greške koje čini Darko Laklija, i to mu kazao u oči, imaginarni sudac mi je odgovorio: da je položio pravosudni ispit za sudca – ma jaka stvar? Čovjek ne zna definirati pravo a stalno meni nepošteno sudi…

———————————————–
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga “ŠTIT”
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A 
—————————————————–
Objavljeno: 06.04.2019. godine
—————————————————–
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
—————————————————–
Broj članaka: 4784.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

1 odgovor na TUŽITELJ PODNESE OPTUŽNI PRIJEDLOG I NE DOĐE NA SUD ?!

  1. TATA KUPI MI FAKULTET, TATA KUPI MI KUĆI I AUTO,., I TATA HVALA TI ŠTO SI ME NAUČIO DA ZAJEBAVAM NAROD, PA I DA IM SUDIM !

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s