ZALOŽILI SE ZA UBOJICE 

ZALOŽILI SE ZA UBOJICE 

Zastrašujuće: “Zahvaljujući lobiranjima Zorana i Vesne Pusić ubojice šeću Hrvatskom! Samljeli su hrvatsko pravosuđe” Naš sugovornik javio se prilično uplašen i iznerviran tvrdeći da iza oslobađajuće presude dvojici ubojica stoje brat i sestra Pusić.

Gdje je moral Zoranu i Vesni Pusić i čemu na kraju europske pljuske hrvatskom pravosuđu, pita se Branko Stojković predsjednik bjelovarske udruge ŠTIT, koji je ujedno i nepristrani istraživač. Naime, u razgovoru za naš portal Stojković otkriva pozadinu oslobađajuće presude, ali i vraćanje predmeta na novo suđenje premda je odluku donio međunarodni sud za ljudska prava u Strasbourgu, a o kojoj nitko u Hrvatskoj još uvijek nije progovorio. “To je zastrašujuća činjenica. Predsjednik Građanskog odbora za ljudska prava, Zoran Pusić utemeljio je tužbu Europskom sudu za ljudska prava u Strasborugu, a važnu i veliku ulogu odigrala je njegova sestra Vesna Pusić, ministrica vanjskih i europskih poslova. Njihovim djelovanjem na slobodu su pušteni Neđo Andarić i Marko Grgić, koji su bili osuđeni u Hrvatskoj sa 40 godina zatvora, za trostruko ubojstvo iz koristoljublja”, tvrdi naš sugovornik. On je, kako kaže privatnim kanalima saznao da je Zoran Pusić, borac za mir i ljudska prava bio taj koji se posebno založio i dao potporu optuženima i osuđenima na maksimalnu zatvorsku kaznu, a spomenuti dvojac sada slobodno šeta.

Stojković drži da je ministrica Pusić, ujedno i šefica HNS-a preko svojih političkih veza lobirala u Strasborugu, a iza toga prema njemu postoji neki interes zbog kojega se zatvaraju oči pred zločinima. Podsjetimo, trostruko ubojstvo u Kutini u noći sa 8. na 9. listopad davne 1998. godine šokiralo je Hrvatsku. “Na spavanju je u kući A.G.Matoša 23, ubijeno troje mladih ljudi; vlasnici mjenjačnice, bračni par Renato Serdarušić (32) i Ingrid Šipek-Serdarušić (23), te njihov zaposlenik Goran Cvrtek (25). Javnost je s gnušanjem sljedećeg dana saznala da je motiv hladnokrvnog ubojstva milijun kuna. Ne biraju se načini za blaćenje Hrvatske, a to čine brat i sestra Pusić koji su pokazali kako mogu samljeti hrvatsko mlako pravosuđe”, navodi Stojković te se pita zašto ti ljudi nanose štetu hrvatskom narodu, a nitko im ne staje na kraj premda se koriste antihrvatskim spletkama, o čemu svjedoči i slučaj o kojem je i sam progovorio. Premda nema ništa protiv Srba, zanimljivo mu je kako kaže to, da Zoran Pusić s ogromnim žarom brani Srbe dok s druge strane Hrvate nikada nije branio.

Autor: CD – DNEVNO.HR
Srijeda, 30. travanj 2014. u 10:36

—————————————————-
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga “ŠTIT”
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A 
—————————————————–
Objavljeno: 23.02.2018. godine
—————————————————–
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
—————————————————–
Broj članaka: 4698.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s