NJIMA KOJI RUŠE U “OVOJ PIŠLJIVOJ DRŽAVI “LJUDSKA PRAVA I SLOBODE ČOVJEKA TREBA STATI NA KRAJ !

NJIMA KOJI RUŠE U “OVOJ PIŠLJIVOJ DRŽAVI “LJUDSKA PRAVA I SLOBODE ČOVJEKA TREBA STATI NA KRAJ !

Mene se rigorozno kažmjava od strane prometne policije u Bjelovaru, jesam li vozio “20-tak kilometara” više, a ovo što svaki čas djeca ginu u prometnoj nesreći u našem gradu i okolici, koja se voze i više od150 kilomatara na sat, je kriva licimjerna policija, i to od načelnika Dalibora Milkovića. Kako sam ja primjeran čovjek odjedamputa postao takav prekršajac? Na to pitanje neće mi nitko dati odgovor.

Vidio sam čovjeka gotovo mrtvoga na cesti u Trojstvenom Markovcu, a pregazila ga je na obilježenom pješačkom prijelazu ženska sa svojim autom. Nema reakcije u novinama – osim ako Branko Stojković napiše takve informacije na svome blogu. Nesretni čovjek koji je stradao na piješačkom prijelazu je navodno otac od bivšeg prometnog policajca Jadranka Čeengića.

Taj mladi umirovljeni policajac uglavnom da je mene lažno kažnjavao. A sad kad mu netko je zgazio “svoj rod” na pješačkom prijelazu nema u javnosti nikakvog reagiranja. Čovjek je poginuo tako rečeno pred svojom kućom. Ja kažem šteta svakog čovjeka kao žrtva. I baš zato što javno ukazujema na ovakve probleme policija me proganja.

Teška prometna nesreća dogodila se je 23. prosinca 2018. godine, oko 15,30 sati na ulazu u Virje u Koprivničko-križevačkoj županiji. Nesreća se dogodila nekih 500-tnjak metrara od table Virije, i to iz smijera Miholjanec. Vozač koji je skrivio tešku prometnu nesreću je mladić M. S. koji je sin od bivšeg načelnika prometne policije u Bjelovaru (BBŽ). I taj slućaj je policija zataškala – vozač se je povezao isto 150-tak kilometara na sat.

——————————
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga “ŠTIT”
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A 
—————————————————–
Objavljeno: 27.12.2018. godine
—————————————————–
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
—————————————————–
Broj članaka: 4612. 

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s