PREVARANT GENERAL MARKAČ JE POČASNI GRAĐANIN BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE. 

PREVARANT GENERAL MARKAČ JE POČASNI GRAĐANIN BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE. 

Same svećanosti; od paljenja sijeća i polaganja vijenaca,.., i odavanja počasti poginulim braniteljima u Domovinskom ratu, isto to je radio i bivši komunistički SUBNOR, obilazio je lažne spomenike palim boraca. Komunistička ratna frakcija nazvana je “Domovinski rat”, stvarno tu je netko duševno bolestan. Za nikakvu domovinu ti ljudi nisu poginuli, nego več za UDB-u i korumpirano i zločinačko svećenstvo.

U Katedrali u crkvi Svete Terezije, bjelovarsko-križevački biskup msgr. Vjekoslav Huzjak služio je Svetu misu, za vatrogasce, policiju, političare, i tako, za sve i svašta, se je tu posvećivalo… Jedni drugima su dijelili plakete i kolajne i darove, i odličija, medalje, i te sve gluposti “normalno” da na kraju je plati Hrvatski narod. Zašto kažem da je Markač prevarant, jer 1997. godine je prevario glasaće i ljude u BBŽ-u, obečavši da – kad postane saborki zastupnik HDZ-a da će se zalagati da grad Bjelovar dobije “novu bolnicu” , te da će biti pokrenuta mesna industrija CROMAX, itd.

Od svih obećanja nije ostalo ništa. Prevarant Mladen Markač, u lipnju ove godine 2018., postao je počasni građanin BBŽ-a. Ono što je zanimljivo napisao sam brojne svoje članke o prevarama generala Markaća, i to kako je on iz partizanske i komunističke i udbaške obitelji, svi moji članci do jednoga su uklonjeni, tj. izbrisani sa interneta. Pa, sad vidite gdje živite, da se istina zaboravlja i ne smije znati… Markač je koristio i policiju u Bjelovaru da me se ušutka… A i meni je svašta osobno obećao.

Predsjednik Županijske skupštine Marijan Coner (HDZ) još kao župan BBŽ-a je uhvačen u kriminalnim aktivnostima, i to se je sve brzo zaboravilo. I to kako načelnik policije Uprave u Bjelovaru Mato Sičaja (HDZ) ga je zaštitio.
.
Žaupan Damir Bajs, je dana, 10. lipnja 2018., u Skuštini BBŽ-a okupio nekoliko političkih stranaka različitih stajališta, i nezavisnih vijećnika, tu su pričali “markove konake” i prćili se – da su nešto učinili za sugrađane, a iza njih nema nikakvih rezultata u razvoju gospodarstva i ekonomije.

Župan Damir Bajs iznio je najvažnije poteze koje je povukao, u svoja četiri mandata kao župan. Kupovala su se i trajbala nova auta, kupovale su se električne grijalice pod noge birokaciji u zimi, kupovali su se klima uređaji za svaku kancelariju, i štampali su se zbornici, radili domjenci i fešte… Bacali su se ,milijuni kuna na prugu koja još nakon više od dvadeset godina kao odvojak nije završena Žabno – Gradac. Povečan je broj županijskih odjela, i privatno je plaćen smještaj takvih ureda…

Što ja sve više pišem o njihovim lažima, promašajima i ovećanjima, oni sve bolje moje članke brištu. A to to radi nego određena državna služba. Uprostite na izrazu: mene osobno to sve podsjeća na naku organiziranu bandu a ne na legalnu vlast. Ne oskudjeva se ni sa tablama na ulazu u Bjelovar, grad smo “sira” i grad smo “vina” i drugih privatnih i raznih kriminalnih rabota.

Mi smo i dalje vodeća županija u nezaposlenosti, investicijama i drugim ulaaganjima, ali zato imamo najveći birokratski proračun. Plaćaju se promašeni projekti i sporazumi, i investicije koje nisu ni malo isplative… U našoj županije je sve više napušteno kuća i imanja i zgrada, i sela… Imamo inflaciju izgrađenih sportskih dvorana. Imamo najluđe izgrađene invalidske stepenice pre zubarijom Opće bolnice u Bjelovaru.

No, ove godine Bjelovarsko-bilogorska županija dobila je svog trećeg počasnog građanina, generala Mladena Markača. Uručena su i ostala županijska odličja. Povelje Bjelovarsko-bilogorske županije za naročite uspjehe na svim područjima gospodraskog i društvenog života od značaja za Županiju dobili su Matica umirovljenika Općine Veliko Trojstvo, Obrt „mali Herceg“, OPG „Herclik“ i Hrvatsko planinarsko društvo „Bilogora“.

Plakete Tihomir Trnski za izuzetne rezultate na obrazovnom, kulturnom, sportskom i drugim područjima kulturnog života Županije dobili su Vesna Županić, Češka beseda Gornji Daruvar, Zdenko Posarić, Antun Puškarić, josip Slivar, Češka obec Bjelovar, Rukometni klub Garešnica i Športsko ribolovna udruga „Štuka“ Uljanik.

Medalje Bjelovarsko-bilogorske županije za izuzetan doprinos u demokratskom usmjerenju i promicanju ugleda Županije uručene su Stipi Šoli i Ekonomskoj i turističkoj školi Daruvar. U kulturno umjetničkom programu obilježavanja ovogodišnjeg dana Bjelovarsko-bilogorske županije sudjelovali su operna pjevačica Kristina Anđelka Đopar, Orkestar grada Bjelovara pod ravnanjem Zlatka Strčića, KUD „Sloga“ iz Đurđica, Ženska klapa Stentoria i KUD „Palična“ iz Severina.

I to je parazitski razvoj županije, jer razne udruge su dobile novac iz proračuna, da bi u buduće bile glasačko tijelo Damira Bajsa, koji je toliko napravio loših stvari i poteza – da očito nije nikoga briga za bačeni novac… 

——————————-
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga “ŠTIT”
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A 
—————————————————–
Objavljeno: 25.12.2018. godine
—————————————————–
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
—————————————————–
Broj članaka: 4607. 

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s