FIZIČKI NAPAD NA BRANKA STOJKOVIĆA SA ČEKIČEM I NOŽEM (1) 

FIZIČKI NAPAD NA BRANKA STOJKOVIĆA SA ČEKIČEM I NOŽEM (1)

Marinko Pranjić, sin Vojislava, rođen 03. svibnja 1967., u Banja Luci, uhićen je 07. travnja 2018., u 21,00 sati, jer je bez ikakvoga povoda 07. travnja 2018., u 15,05 sati, fizički napao Branka Stojkovića, sa metalnim čekićem oko 5 kg, dužine oko 60 cm, i zatim je B. Stojkovića, ponovo napao s nožem.

Marinku Pranjiću je općinsko državno odvjetištvo u Bjelovaru, 08. travnja 2018., donjelo je Rješenje i odredilo je mjeru zabrane prilženja, i to na najmanju udaljenost 100 metara. Tu pravnu uputu je potpisala zamjenica Općinskog državnog odvjetništva Sandra Knok – Čanić.

Između ostloga Marinko Pranjić, je fizički napao Branka Stojkovića, i vikao je – da je “četnik i Srbin”, i izrekao mu je i druge uvrede,.., te da imao oružje i da ide kući po njega. (B. Stojković je isti dan policiji uz kaznu prijavu predao i tri video snimke s mjesta događaja.) Te dokazne snimke biti će isto objavljene i na mome kanalu You Tube, odnosno na mojoj televiziji planet “ŠTIT”.

Pranjićev razlog napada na Branka Stojkovića, je da šta stalno pišem o braniteljima i invalidima rata. Na kraju ovoga mog teksta – iako će još biti nastavaka,.., moram kazati da ja Marinka Pranjića ne poznajem, i nikakve veze uopće nisam imao s njime…

A samo ću još ovo nadodati, da dotični Marinko Pranjić je umirovljeni PTSP-ovac, i policajac specijalne postrojbe “Omege”, koji je dobio stan u Cvjetnoj ulici u Bjelovaru, iako ima svoju kuću. Supruga i djeca su pobjegli od njega zbog njegove nasilnosti… U ovom postupku istražni sudac je zapljenio određene dokazne materijale, kod pretresa stana i auta od Marinka Pranjića.

Napomena: Čitatelji će moći čitati uskoro i druge nastavke… 

————————————————-
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga “ŠTIT”
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A 
—————————————————–
Objavljeno: 16.05. 2018. godine
—————————————————–
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
—————————————————–
http://crostojkovic1958.blog.hr
—————————————————–
Broj članaka: 4284.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

1 odgovor na FIZIČKI NAPAD NA BRANKA STOJKOVIĆA SA ČEKIČEM I NOŽEM (1) 

 1. MARINKO PRANJIĆ JE ZA NAPAD NA BRANKA STOJKOVIĆA SA “ČEKIĆEM I NOŽEM” DOBIO 5 MJESECI ZATVORA.

  Danas (27.03.2019.) održano je ročište na Općinskom sudu Bjelovaru, u predmetu K-349/18-23 na kojemu je objavljena presuda: U ime Republike Hrvatske, te okrivljeni Marinko Pranjić, osuđen je zbog kaznenog djela iz članka 139. st. 2. KZ-a na zatvorsku kaznu od 5 mjeseci zatvora.

  Na čitanju presude u 14,00 sati nije se pojavio okrivljeni Marinko Pranjić, i njegov privatni odvjetnik Zlatko Gregurić. Općinsko državno odvjetništvo iz Bjelovara, je teretilo okrivljenog Marnka Pranjića, po službenoj dužnosti.

  Marinko Pranjić je proglašen krivim: “što je 07. travnja 2018., oko 15,00 sati, u Gudovcu na ulici ispred kućnog broja 1., revoltiran što Branko Stojković snima po ulici, u namjeri da ga ustraši, uzeo iz tovarnog prostora osobnog automobila marke Citroen Berlingo 1.9 D, registracijske oznake i broja BJ-227-GB, metalni čekić te njime krenuo prema Branku Stojkoviću govoreći mu da će ga zatući, ubiti, da će mu razbiti automobil, nakon čeka je čekić vratio u vozilo te ponovo krenuo prema Branku Stojkoviću, (s nožem) govoreći mu da će ga ubiti ko cucka, rasparati ko prase, ubiti kao zeca te da će mu razbiti mobitel, nakon čega je ponovo nasrnuo na Branka Stojkovića.

  Temeljem članka 56. Kaznenog zakona primjenjuje se uvjetna osuda od 5 (pet) mjesei zatvora od 1 (jedne) godine uslovno. Te, okrivljenom i osuđenom Marinku Pranjiću se nalaže u roku 15 dana da plati troškove sudskog postupka.

  ———————————————–
  BRANKO STOJKOVIĆ
  B j e l o v a r, 43000
  0958148290 (Tel/mob.)

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s