NIJE TO BIO “DOMOVINSKI RAT”, VEČ JE TO BIO “IMOVINSKI RAT” ZA UDBAŠKU PRĆIJU HRVATSKU.

NIJE TO BIO “DOMOVINSKI RAT”, VEČ JE TO BIO “IMOVINSKI RAT” ZA UDBAŠKU PRĆIJU HRVATSKU.

Ovo su “olovna vremena” jer smo još uvijek u “zagrljaju udbaša” i “bande lopovske” koja je opljačkala Hrvatsku. Ivica Račan umro je 29. travnja 2007. u zagrebačkom KBC-u Zagreb nakon što se zbog teške bolesti “raka” morao povuči iz političkog života.

Jučer, 29. travnja 2018., je bila “špica” u dnevniku prvoga programa HRT-a, godišnjica smrti od Ivice Račana. Dok još uvijek ovaj narod živi zatvoren u “robovskom sistemu”, mi slušamo važne vijesti i hvalospjeve; i to od onih koji su nam krivi – što mi danas nemamo svoju budučnost… 

Ivica Račan je bio predsjednik CK SKH-a i u ubivšem komunističkom sistemu SFR-Jugoslaviji, je zatvarao Hrvate, u tobožnjoj “novoj demokraciji” on je postao kulturni preobučeni SDP-ovac. Sramotno je, da još danas na svojim TV-e ekranima slušamo “mistifikacije i laži”, o velikanima. Treba se upitati – tko je Iviva Račan?

Račan je kriv za mnoge ratne nedače,i bijedu i siromaštvo Hrvatskog naroda. On je bio u zajedničkom “dilu” sa Franjom Tuđmanom (HDZ), i ovakva danas uništena Hrvatska, je njihov “udbaški” projekt.. 

Ja ne mogu nikad zaboraviti: dok Ivica Račan, bio je hrvatski predsjednik Vlade Republike Hrvatske od 27. siječnja 2000. do 23. prosinca 2003. godine, kako je dao zatvoriti jednoga mladića – samo zato što se nije iz protesta htio maknuti ispred njegovog službenog auta u kojemu se je on nalazio.

Dok se je u Bjelovaru u “ratnom vihoru” na mjesnom groblju “Borik” sahranjivalo i više od 20 branitelja, koji su u smrt u Kusonje, poslani veleizdajom,…, taj dan je predsjednik Franjo Tuđman i Ivica Račan, igrali u Zagrebu tenis. Oni se nisu udostojili doći na masovni sprovod u Bjelovar. Što se više tu ima o “domoljublju” reči?! 

————————————————-
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com 
Udruga “ŠTIT”
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A 
—————————————————–
Objavljeno: 30.04. 2018. godine
—————————————————–
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
—————————————————–
http://crostojkovic1958.blog.hr
—————————————————–
Broj članaka: 4264.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s