TOJ BLUDNOJ I NE ODGOVORNOJ ŽENI MARIJANI RADANEC MRAZ, TREBA UZETI BOLESNO DIJETE, JER NE VODI BRIGU O NJEMU.

TOJ BLUDNOJ I NE ODGOVORNOJ ŽENI TREBA UZETI BOLESNO DIJETE, JER NE VODI BRIGU O NJEMU.

Premda moje izvješće polazi od pozitivnih dostignuća u suvremenom poimanju obitelji, zato odgovorne službe u institucijama države Hrvatske, trebaju povesti brigu o tome kako neodgovorna majka 14-godišnjega djeteta Marijana Radanec Mraz iz Bjelovara, ne vodi brigu o svome bolesnom sinu…

Kao što su veća sloboda izražavanja, i barem u nekim krajevima, priznavanje većih, i nema više skrivanja o djeci, koja pate zbog roditelja, kao ove samohrane majke, koja ne skrbio o svome djetetu.. I ne pruža mu sve pravovaljanu majčinu skrb. Kakva su prava ovakvih ženama, i njene ne brige djetetu, odmah upozoravam, i na opasnosti poput pretjeranog lažnoga individualizma, koji izobličuje obiteljske veze i u konačnici promatra svakog člana obitelji kao svojevrstan objekt i subjekt.

Majka koja ne vodi adekvatnu brigu o svome djetetu – treba joj ustanove uzeti dijete… Pretjerani individualizam gleda pojedinca kao osobu koja izgrađuje dijete i sebe, i to prema osobnim željama. Njezine želje nisu briga o djetetu, već bacanje drugim muškarcima u naručje..

Štoviše, te se želje ponekad shvaća kao nešto apsolutno, čime se gube objektivni kriteriji. Spominje se još i kriza individue, koja je duhovno pala na dolje, i pogodila socijalnu narav majčinstva, i koja je čest uzrok problema u braku i obitelji.

—————————————
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s