PRIJEVARA – KOJA JE TEŠKA 120.000,00 KUNA (1)

PRIJEVARA – KOJA JE TEŠKA 120.000,00 KUNA (1)

Tko su ljudi – kandidati sa Nezavisne liste od predlagatelja i nositelja Damira Bajsa, iz Bjelovara. Da nešto napišem o tim kandidatima s liste; koja je pobijedila na lokalnim izborima u svibnju 2017. godine. Između ostaloga ta kandidacijska lista je iznjedrila “staro-novog” župana Damira Bajsa?!

Pod rednim brojem je 22. bio je na listi; Želimir Matenda (Ulica; A. Starčevića 9., Bjelovar, rođen. 04.12.1963.), on je poslovno prevario Danijela Ružić., i Antu Perković., iz Bjelovara, za 120.000,00 kuna. Danijel Ružić je kao glavni autor učinio tehničku pripremu i od-štampao (monografiju “zeleni dom” BBŽ-e, taj tiraž knjiga – je preuze i prodao Želimir Matenda, te nikada nije isplatio Danijelu Ružiću novac.

Zanimljivo je da na izbornoj listi o Damira Bajsa, bila je i Mirjana Matenda, supruga od Želimira, koja je na izbornoj listi bila kandidat pod rednim brojem; 7., (Ulica; A. Starčevića 9., Bjelovar, rođena 07.09.1962.) U obiteljskoj kući od Matende je bio izborni stožer od: Damira Bajsa, i ta adresa se i dalje vodi, gdje je registrirana Nezavisna list kao stranka.

Navodno su se održale tri sudske rasprave oko prevarenih novaca, gdje Danijel Ružić je oštećeni, ali “vrag je upleo” svoje prste, i sudskoga epiloga i ishoda nema… Očito je; da sve ide sudsku zastaru. Da stvar bude još gora; Želimir Matenda izdaje sad treći nastavak knjige “zeleni dom” BBŽ-a”, iako je Danijel Ružić, autor prvoga i drugoga dijela.

Želimir Matenda izdaje treći nastavak knjige pod financijskim pokroviteljstvom županije Bjelovarsko-bilogorske, odnosno u suglasnosti sa županom Damirom Bajsom. Želimir Matenda je ukrao autorski rad od Danijela Ružića. Pitam vas narode: Kako je Damir Bajs pobijedio na izborima sa ovakvim ništa koristi ljudima?!

Ja vam kažem – da “kad-tada” će svi kriminali izaći na vidjelo dana od župana “Bubavca”. I doći će mu kraj; njegovim lažima i retardiranim govorima “bu-ba-nja”. Tko je štito ovo cijelo vrijeme kriminalne aktivnosti od Bajsa? To je bio bivši policijski načelnik PU Bjelovarsko-bilogorske županije (u svome “prošlom” petogodišnjem mandatu) Dragutin Vurnek.

———————————–
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga “ŠTIT”
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
—————————————————–
Objavljeno: 24. Rujan 2017. godine
—————————————————–
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
—————————————————–
http://crostojkovic1958.blog.hr
—————————————————–
Broj članaka: 3896.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s