PITAM VAS: Zašto, Predsjednik SFR- Jugoslavije, Josip Broz – Tito, nikada nije posjetio koncentracioni logor JASENOVAC?!

BRANKO STOJKOVIĆ – GOVORI I PIŠE: O TAJNAMA I LAŽIMA, KOJE NE SMIJETE DA ZNADETE. (1)

PITAM VAS: Zašto, Josip Broz -Tito i njegovi partizani (komunisti) za vrijeme Drugoga svjetskoga rata, nikada nisu napali koncentracioni logor JASENOVAC?!

PITAM VAS: Zašto, Predsjednik SFR- Jugoslavije, Josip Broz – Tito, nikada nije posjetio koncentracioni logor JASENOVAC?!

Bivši Titov partizanski general Franjo Tuđman, završio je posao za Rimokatoličku crkvu i Vatikan, posao koji je počeo jugoslavenski vrh nas čelu sa Josipom Brozom.

Partizanski film”Otpisani” (i drugi filmovi) obična je i čista krivotvorina, jer nikada nisu imali takve akcije, u kojima su poginuli toliki nijemci u Beogradu. No, radi se o par nijemaca koji su stradali u oslobađanju Srbije.

Hrvati nisu državo-tvorni i samostalan narod kako piše u Ustavu RH., jer je Hrvatska ušla u Europsku uniju, u tuđi savez i integracije…

Komunistička partija na čelu sa Josipom Brozom -Titom, nosila je “žug zvjeri 666” simbol; zvijezdu petokraku. To je bio znak ovjeravanja: Kome služimo, i po čijim pravilima živimo….

Takvo obožavanje nas je dovelo do: 1.) elektronskog logora, 2.) čipiranja (dokumenata i bar koda), 3.) dugovnih sektaških aplikacija, 4.) mikro-čipiranja (vakcina), 5.) laserskih tetovaža, 6.) virusa i bakterija,.., 7.) kemikalija (steroida-tumora).

Što je rezultiralo sa mnogim raznim bolestima i uništavanjem stanovništva…

Gdje se žig zvijeri meće: u tijelo, i duh, i vanjske manifestacije,.., u medije i vradžbine…. Sve je počelo sa Socijalističkom Republikom Hrvatskom, koja se nalazila u federaciji Jugoslavije. Društveni odnosi i interesi su bili potpuno lažni – kao zajednički sav interes. Isto tako kao i udruženi rad, trgovina i tržište…

Sabor socijalističke Hrvatske, je bilo đavolije tijelo. Koje je donosilo zakone protiv Hrvatskoga naroda. Ova hrvatska koju sad imamo je feudalna tvorevina od Pape. Komunizam su oni stvorili i preko noći ga ukinuli. Ali taj ljudski “zombi” još živi u glavama mnogih. No, da Novi svjetski poredak nije na djelu, i da nije tako; onda bi ukinuli trg Josipa Broza – Tita u glavnom gradu hrvatske u Zagrebu.


—————————————————–
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga “ŠTIT”
URED. Masarykova 8
—————————————————–
Objavljeno: 20.03.2017. godine
—————————————————–
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
—————————————————–
http://crostojkovic1958.blog.hr
—————————————————–
Broj članaka: 3598.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s