Nisam ja vjerovao Tuđmanu ništa još od ranih 1990-ih, od kad je uz pomoć svojih udbaša stavio se na čelo HDZ-a i Hrvatske.

PRIMILI STE OD UDBA-ša FRANJE TUĐMANA “SPOMENICU DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI” I RATA…

Ako nemate dom, a nemate ni domovinu, pa zašto su vam podijelili DOMOVNICE? Nisam ja vjerovao Tuđmanu ništa još od ranih 1990-ih, od kad je uz pomoć svojih udbaša stavio se na čelo HDZ-a i Hrvatske. Hrvati i Hrvatice jedu i piju i vesele se samo (pravo) dva puta godišnje….

E sad nailazi doba ”PREŽDERAVANJA”. Prvo dolaze KATOLIČKI blagdani pa PRAVOSLAVNI, ajme, treba to sve preživjeti. Ima bar 3 kile da dobijete.

Gledam kako raja trči po TRGOVAČKIM centrima. Ljudi “bjesomučno”kupuju kao da im je to zadnji dan u životu. Kupuju se: One bespotrebne gluposti u LIDL -u, BILLI, KONZUMU, KAUFLANDU, KTC-u i PLODINAMA…itd.

Manija kupovanja – i vjerovanja u “lažnu domovinu” je poremećaj koji treba liječiti… Blagdanski šoping je psihički poremećaj. To masovno kupovanje po trgovačkim centrima i robnim kućama…

Kupuje se; uključujući i onaj “šrot” od uvozne hrane(same kemikalije) pa sve ostalo. One police su poluprazne koje su pune gluposti počevši od “ronilačkih maski i odjela”, na akciji pa nadalje… Ne mogu vjerovati da sve te silne gluposti ljudima trebaju. Npr. četka za kosu sa okruglim vrhovima za masažu vlas-išta. Čizme, papuče, umjetni borovi, i dr.

Ne mogu vjerovati kako je raja “demonski opsjednuta”. A onda će u siječnju i veljači kad dođe vrijeme naplate biti stanje DEPRESIJE. Tada će krdo sitnog zuba” biti na dijeti,…, bez hrane i novaca i prijatelja oko sebe… Biti će “škrgut zubima” i jauk proživljavanja… Neće se raja ni sjetiti svoje manije i svog kupovanja… A kamoli da će im pomoći usklik; za dom – spremni!

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga “ŠTIT”
URED. Masarykova 8
————————————————-
Objavljeno: 23.12.2016.
————————————————-
http://crostojkovic1958.blog.hr
————————————————-
Broj članaka: 3474.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s