E, da uskrsne Stipe Šuvara, bi se iznenadio na stvarno izvrsnu vijest u hrvatskim medijima da: osnovana je – Nova ljevica!

ATEISTI BUDITE DOSLJEDNI SVOJEM STAVU I ODRECITE SE BOŽCNICE!

Dana, 18.12.2016., je u Novinarskom domu u Zagrebu osnovana “Nova ljevica – stranka za demokratizaciju i održivi razvoj”.

Pitam vas: jer kroz povijest politička ljevica nas nije dovoljno uništila 70-tak godina na ovamo. To je jedna sramotna opcija koja se sad opet nudi pod nekim drugim imenom… E, da uskrsne Stipe Šuvara, bi se iznenadio na stvarno izvrsnu vijest u hrvatskim medijima da: osnovana je – Nova ljevica!

Inicijativni odbor -nazovimo ga tako – Novog Srapa i Čekića, tvore aktivistica za ženska prava Rada Borić, predsjednica Hrvatskog PEN-a Nadežda Čačinovič, Nikola Devčić s Instituta Ivo Pilar, povjesničar i politički aktivist Dragan Markovina, čelnik Građanskog odbora za ljudska prava (GOLJP) Zoran Pusić te mirovna aktivistkinja i voditeljica udruge Documenta – centar za suočavanje s prošlošću Vesna Teršelič.

Čelnici nove stranke tvrde da će zastupati političke programe i projekte čiji je cilj: svakom hrvatskom građaninu osigurati dostojanstven život, socijalnu sigurnost i demokratska prava.

Meni osobno izuzetno ja drago da su “novi” ljevičari ponovno – Izišli iz političkog prljavog ormara poznatog kao civilno društvo, kako bi na nemilosrdnom Političkom tržištu izmjerili političku snagu i biračku potporu; Ivi Josipoviću i Zoranu Milanoviću. Pa, čak i SDS stranke Milorada Pupovca.

Na neki način Nova ljevica će biti ekstremno-ljevičarski antipod “tobože” ekstremno-desničarske Autohtone hrvatske stranke šarlatana Dražena Kelemineca. Logikom stvari: svako izborni rezultat iznad 0.0666% moći će slaviti kao veliki uspjeh.

Kada će se u ovoj posrnuloj državi javiti normalni i pravedni ljudi i stvar uzeti u svoje ruke?! Krajnje je vrijeme da svjesni i pravi Hrvati i Hrvatice to odmah učine…

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga “ŠTIT”
URED. Masarykova 8
————————————————-
Objavljeno: 19.12.2016.
————————————————-
http://crostojkovic1958.blog.hr
————————————————-
Broj članaka: 3469.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s