Ove teme dokazuju zašto su već 25 godina razni političari: Mesić, Bandić, Čačić, Šeks, Josipović, Pusići, Pupovac i sva druga komunistička ili UDBA-ška žgadija

POZDRAV IZ LIJEPE HRVATSKE – iz Grada Crikvenice

DOSTA JE BILO OBMANA I LAŽI I PAZITE NA IZBORIMA AKO ĆE TE GLASATI ZA KOGA 11. RUJNA 2016. GODINE

Pogledajte u nastavku nazive tema strašnih komunističkih zločina, koje nazive pojedinačno upišite na google ili YouTube, potom pozorno pogledajte mučeničku povijest Hrvatsku, kako bi se educirali o prošlosti svog naroda, shvatili sadašnjost te znali što trebate činiti za budućnost !

Ove teme dokazuju zašto su već 25 godina razni političari: Mesić, Bandić, Čačić, Šeks, Josipović, Pusići, Pupovac i sva druga komunistička ili UDBA-ška žgadija, oni na sve načine sprječavali da se u Republici Hrvatskoj provede nužna LUSTRACIJA !

Nakon obrambenog tkz. Domovinskog rata nisu se pisale knjige, snimali filmovi, organizirala predavanja, pisale teme u školske udžbenike – o vrijednostima pravog Domovinskog rata !

Nego se na sve načine štitilo, veličalo i slavilo najvećeg zločinca na svijetu “Tita” te monstrume i ubojice komunističke, što je UDBA-š Šeks još ugradio u Ustav suvremene Države Hrvatske, koja sa tom zločinačkom doktrinom i tvorevinom nema apsolutno ništa zajedničko !

http://crostojkovic1958.blog.hr

ŠTIT – BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3253.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s