Kad je Seleš “svisio” pao je i njegov čovjek Borna Beloša.

PSIHIJATAR DOBIO HITAN OTKAZ IZ BOLNICE U BJELOVARU

Premlaćeni psihijatar BORNA BELŠA (47) u Bjelovaru teško je optužio dr. Elviru Koić.

Bornu Beloša se sumljiči da je navodno propisao neke potpuno krive lijekove na liječnički recept. Zoran Seleš je dao ostavku, na mjesto sanacijskoga ravnatelja, u općoj bolnici u Bjelovaru. On je zaposlio dr. Belšu na odjel psihijatrije. Kad je Seleš “svisio” pao je i njegov čovjek Borna Beloša.

Doktor Allouch Ali je postao osmi po redu zamjenski sanacijski ravnatelj. Očito je – da politika se je umiješala u medicinu. Ima tu i osobnih obračuna… Opća bolnica Bjelovar je u velikim problemima. Opljačkana je i pokradena do temelja.

http://crostojkovic1958.blog.hr

ŠTIT – BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3244.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

1 odgovor na Kad je Seleš “svisio” pao je i njegov čovjek Borna Beloša.

 1. DOKTOR BORNA BELŠA SPASIO MI JE ŽIVOT !

  REAGIRANJE:
  Na moj današnji članak “ČUDNA ZBIVANJA SE DEŠAVAJU U POSRNULOJ BOLNICI U BJELOVARU”, javila mi se je putem telefona gospođa Jadranka Kontet, koja je rekla; da joj je doktor Borna Belša spasio život.

  Ona ističe da je bila brutalna žrtva jednoga krivoga liječenja na odjelu psihijatrije u Bjelovaru, u općoj bolnici, i da je za to kriva šefica toga odjela dr. Elvira Kojić, čija je bila pacijentica. Gospođa Jadranka Kontet, je dobila krivu dijagnozu i trošila jake lijekove koji su joj pogoršali situaciju.

  Kao urednik ovog svog bloga nazive lijekova neću iznositi, niti broj telefona od gospođe Jadranke Kontet, to ostaje u uredništvu i arhivi udruge “Štit”. Međutim, gospođa koja se je danas (02.10.2016.) javila u 21, 20 sati, i osvrnula se je i na bivšega sanaciiskog upravitelja Zorana Seleša, za kojeg kaže da je korumpiran..

  Gospođa Jadranka Kontet u našem iskrenom razgovoru kaže; da njena kći radi u Švicarskoj, i da je upravo ovim dvama osobama (doktorici i bivšem ravnatelju) dala mnoge poklone – novčane i materijalne,.., a da bi se poslije u njih razočarala… Najviše je smeta što je upala u njihove bludne radnje…

  Gospođa, isto napominje da je bila očevidac na odjelu kojem je ležala, da nađene su goleme količine alkoholnih pića – od strane medicinske kontrole.. Ona kaže da cijeli slučaj je predala policiji, i pučkoj pravobraniteljici, i parlamentu Europske unije. I da je pisala predsjednici RH., Kolindi Grabar Kitarović, i obratila se francuskom uredu za ljudska prava.

  Gospođa Jadranka Kontet, u cijelosti je izvijestila Udrugu “ŠTIT” iz Bjelovar.

  ————————————————-
  http://crostojkovic1958.blog.hr

  BRANKO STOJKOVIĆ
  B j e l o v a r

  0958148290 (Tel/mob.)
  brankostojkovic152@yahoo.com

  Broj članaka: 3327.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s