Trebalo bi pohapsiti te zločince koji slave srpske ustanke i pokolje hrvatskih civila.

DOMOVINSKI RAT JE BIO UZALUDAN I POGREŠKA (2)

Hrvat sam i sramim se ljudskog taloga koji se okuplja u pravaškim strankama i obezvrjeđuje domoljublje. Dražen Keleminec (A-HSP) je hrvatski mučenik,…,normalnim ljudima je muka od njega…. Svaki nepismeni pijanac bez životnog smisla ima priliku baljezgati ovdje u Hrvatskoj. Trebalo bi pohapsiti te zločince koji slave srpske ustanke i pokolje hrvatskih civila. Keleminca tamo u Srbu onda ne bi ni trebalo..

Sad se vidi tko ustvari vlada Hrvatskom – nasljednici sinovi i rođaci komunističkih zločinaca , a ne narod. Ako ih ne riješimo na idućim izborima, i ovakve marginalne Hrvatske više neće biti. Teško je ovdje od galame inspirirane mržnjom čuti glas razuma. Pa dosta više terora da hrvatsku povijest pišu: Goldstein, Puhovski, Pupovac, Mesić i ostala izdajnička banda. Koji pobogu antifašisti više? Popeli su nam se navrh glave s tim izrazom.

E moj narode… Do kada i zašto ovo trpimo? Pitanja na koji svaki Hrvat mora imati odgovor. Već jednom svi zajedno za sva vremena – trebamo učinimo nešto. Samo rad i naše zajedništvo, to mora završiti sa rezultatima sada i zauvijek, a sve ostalo ćemo s vremenom u slozi, uzajmnim poštovanjem, predanim radom i poštenjem nešto postići…Stvarno Mi Hrvati već jednom stvari trebamo uzeti u ruke.

Bolest je uzela maha, malo su mi čudni, radni dan a ovi Mesić, Pupovac i Pusić, imaju vremena paradirat u Srbu,…, bolje bi bilo da se uhvate posla da im takve ludosti izbiju se iz glave, pa mi smo zemlja koja živi od turizma – je li nam te parade trebaju?! Banda četnička slavi svoje zločine, nevjerojatno u današnjoj RH!!!

Mi građani tražimo smrtnu kaznu za komuniste, jer su mučili i ubijali civile desetljećima. Po podacima od mirovinskog samo partizana ubojica je još živo oko 50.000. Tu se dakako trebaju pribrojiti ubojice iz tajne policije, udbe i JNA egzekutori. Ovo treba jednom za svagda riješiti. Nema mira bez osude i progona komunističkog režima.

Bože svašta, ovi kampiraju pred nekim spomenikom u Srbu, a u p
Primoštenu, mali Raškovićev unuk proklamira zapadne srpske pokrajine. Ovi kamperi su stvarno promašili poziciju. Ajde pravaši idite u Primošten, požurite!

Hrvati! izađimo na referendum i zabranimo preostali Titin totalitarizam. Zabranimo sva obilježja koja su uništavala hrvatski narod. Zabranimo srp i čekić, petokraku, i osudimo već jednom sve koji su napali našu domovinu. Dosta je sprdnje jugoslovena i komunista s našim narodom. Treba ukinuti manjine a ko ne želi biti Hrvati, oduzmimo im hrvatsku putovnicu i odmah im treba zabraniti rad u svim državnim institucijama. Neka uzmu dokumente iz svojih ambasada kad toliko mrze moju domovinu – Hrvatsku.

ŠTIT – BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3229.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s