Tu osobu poznajem iz grada – Bjelovara.

TRAŽIO JE SULUDU USLUGU OD MENE

Jučer, 27. kolovoza 2016., (srijeda) oko 18,30 sati, nazvala me jedna muška osoba na moj mobitel. Ja sam pitao tko je to? Jer, inače precizno volim; da onaj tko me zove – da se odmah predstavi. Ta osoba mi je rekla da se zove “Alen”. Pitao sam: tko-ji Alen?

Onda mi je taj melankoličan glas kazao svoje prezime. Tu osobu poznajem iz grada – Bjelovara. On je rekao: “Da će mi platiti 100 eura, da na njegovom zidu facebooka objavim ove informacije: R.I.P., bio je dobar prijatelj, Alen D., poginuo je u prometnoj nesreći”.

Pitao sam – zašto to traži od mene, i je li pri zdravoj pameti? Alen je rekao da to objavim i da će mi platiti… Da ima s ženom problema, da je pobjegao, i nije u Hrvatskoj. Tri puta me je Alen sa svoga mobitela zvao. Djelovao je depresivno i van sebe,.., i kao nešto da želi sebi napraviti..

Cijeli razgovor sam snimio, i još mi nije jasno zašto je Alen od mene htio naručiti takvu vrlo čudnu uslugu. Alena nisam mjesecima nigdje u gradu vidio, a nisam s njim tako dobar da bi međusobno zbijali neke šale…

ŠTIT – BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3206.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s