U Međimuriju je prometni policajac ubio dvije žene pred očima malog djeteta

OPET SMO U NEKIM SIVIM I TUROBNIM POLICIJSKIM VREMENIMA (2)

POLICAJAC JE UBIO DVIJE ŽENE – NEMA GOREGA I SRAMOTNIJEGA ČINA OD TOGA… POLICAJAC KOJI BI TREBAO ŠTITITI GRAĐANE ON IH UBIJA I LIŠAVA ŽIVOTA…

U selu Sveta Marija u Međimurskoj županiji danas oko 10.55 sati 46-godišnji muškarac vatrenim oružjem usmrtio je dvije žene stare 52 i 39 godina. Dvostruko ubojstvo dogodilo se u Ulici Vladimira Nazora. Ubojica je prometni policajac iz sela Brezje, djelatnik postaje prometne policije u Čakovcu.

Nema mi ništa gore nego kad na policijskom autu pročitam “sigurnost i povjerenje” odmah mnogi očni tlak dobiju… Pune 3 godine na bolovanju ? Ili je njemu mjesto na poslu ili u psihijatrijskoj instituciji ili u invalidskoj mirovini. Mlađa je žena ustrijeljenja po izlasku iz automobila, a starija pred kućom. U Međimuriju je prometni policajac ubio dvije žene pred očima malog djeteta.

Treba ukinuti aboliciju četnicima koji rade u policiji,… , suditi im i poslati ih u zatvor. Malo, pa malo i slično se desi… izgleda da u toj i takovoj policiji je potrebno napraviti temeljitu selekciju jer ispada da ih ima mnogo bolesnih lopova i kriminalaca nažalost vrlo loša slika je to za policiju.

Kakva država takva policija. Situacija u Hrvatskoj je blago rečeno očajna, dugogodišnja kriza, neimaština, dužničko ropstvo, nesigurnost, ništa ne funkcionira kako treba, razorene obitelji, netrpeljivost, svađe, mnogi zapadaju u očajna stanja i kada takvi ljudi posjeduju oružje događaju se strašne stvari.

ŠTIT – BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)

Broj članaka: 3173.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s