Nitko od ove crvene gamadi ne govori kaj je to gospođa Šarić-Karamarko, odnosno njezina tvrtka radila po ugovoru sa tvrtkom gospodina Joze Petrovića.

A MI, KAO ROBOVI I PODANICI.. POGNUTE GLAVE, PRED HDZ-om i SDP-om BANDOM PROFITERSKOM !!!

Ivan Vrdoljak, bivši ministar gospodarstva u Milanovićevoj vladi priskrbio je bivšoj supruzi Jadranki i povezanim osobama i tvrtkama više od 150 milijuna kuna raznih poslova s Hrvatskom elektroprivredom, koja je u to vrijeme bila pod izravnom ingerencijom HNS-a i njegovih kadrova.

Nitko od ove crvene gamadi ne govori kaj je to gospođa Šarić-Karamarko, odnosno njezina tvrtka radila po ugovoru sa tvrtkom gospodina Joze Petrovića. Kakva je šteta nastala za Hrvatsku i njezine interese u Ini po tom ugovoru. Čisti komunistički atak zajedničkog lopovluka HDZ i SDP, sa svim vrstama dokazima, sa puno pljačke.

Dok se u Hrvatskoj mnogi bore da se promijeni naziv Trga maršala Tita, u Poljskoj su to riješili puno jednostavnije. Hrvatsko nacionalno etičko sudište traži zabranu Titova imena na ulicama, kao i komunističkih simbola, rečeno je na tribini Sudišta u danas srijedu u Zagrebu.

ŠTIT – BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)

Broj članaka: 3120.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s