PROTIV SAM PETICIJE OD ŽIVOG ZIDA U BJELOVARU

U Subotu (23.04.2016.) prijepodne članovi Živog Zida su proveli akciju na Bjelovarskom Korzu prikupljanje potpisa, on kažu: kako bi se omogućilo građanima konstantno korištenje Partizanovog igrališta. To sportsko igralište je zatvoren od izgradnje podzemne garaže.. “Vratimo djecu na staro Partizanovo igralište” naziv je akcije Živog Zida BBŽ-a. Između ostaloga oni su kritizirali poglavarstvo grada Bjelovara i gradonačelnika Antuna Korušeca. Čelni ljudi grada Bjelovara moraju otvoriti oči te imati više sluha za svoje sugrađane te opravdati dano povjerenje.

Stranka Živi zid je dala svoje priopćenje za medije i javnost, te su naglasili kako je peticiju potpisalo i pozdravilo i mnogo javnih osoba našem gradu. U priopćenju su naveli da gradonačelnik Korušec je izjavio za vijesti u lokalnom radiju – da će od sljedećeg tjedna zaposliti invalidnu osobu i omogućiti pristup igralištu uz prethodnu najavu. Međutim da žele igralište dostupno svima građanima, i to minimalno u vremenu od 08 do 22 sata, bilo kakve amaterske ili profesionalne turnire.

Živi zid je uputio pregršt kritika – da lokalni moćnici moraju shvatiti da je prošlo vrijeme njihove samovolje i prisvajanje igrališta kao i bilo kojih drugih objekata u vlasništvu grada a samim time da ignoriraju građane Bjelovara. Da igralište je izgrađeno od naših novca, a političari su došli na vlast glasovima građana i moraju poštivati volju onih koji su ih izabrali. Priopćenje je dao Alen Ivančić.

ZAŠTO SAM PROTIV PETICIJE OD “ŽIVOG ZIDA” ?

Kao prvo tko su članovi “Živog zida” ? I tko čini tu elitu? U toj stranci se nalaze obični probisvijeti. Stranka saveza za promjene se je preimenovala u stranku “Živi zid”, evo imena koji čine ogranak u Bjelovaru; MARIO KOVAČIĆ, ŽELJKO POLJANAC, IGOR ČENGIĆ, VLADO MAKOVICA, IVICA ILIČIĆ, DAVOR NALEVKA, BOŽICA ČENGIĆ, IGOR JAGNJIĆ, ZDRAVKO BABIĆ, ŽELJKO ZEC, ANTONIO ROGIĆ… Što da kažem za te minorne osobe i njihove karaktere. Živi zid čine neradnici i socijalni problemi, lažni invalidi sa mirovinama, i sumnjivi ljudi… Oni misle da smo mi još u socijalizmu i bivšoj državi….Je li smo htjeli “novu Hrvatsku”? Nije više ništa za džabe, neka svatko plati svoju uslugu.

Ja sad – Ne branim gradsku upravu, ali ne treba zaboraviti da u parku “Borik”, je svima omogućeno – da građani imaju sve sportske terene i dječja igrališta. Grad je uložio tu financijska sredstva i održava terene… Živi zid nema drugoga posla – nego izmišlja probleme gdje ih nema, a sa pravim problemima se uopće ne bavi… U subotu na gradskom korzu neki članovi “Živog zida” navaljivali su na mene i svaki put mi dodijavali – kada sam onuda prolazio – kraj njihovog štanda – da im dam svoj potpis. Nikada ne bi dao svoj potpis takvim šarlatanima….

PREDSJEDNIK HRVATSKE
UDRUGE ŠTIT – BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ

Broj članaka: 3076

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s