LOPOVSKI IZRODI U BJELOVARU

TKO SU TATA I MAMA OD MIROSLAVA LEVAKA?!

MIROSLAV LEVAK

BRANKO I NADA LEVAK SU (SVOJ) ISTI STAN PRODALI 14 PUTA, A UNAPRIJED SU UZELI NOVCE ZA 40 VOZILA KOJA NISU ISPORUČILI…

Branko Levak je osuđen na Županijskom sudu u Bjelovaru na 5 godina strogog zatvora a Nada Levak na 4 godine zatvora, zbog smišljene prijevare, oni svoju kaznu su izdržali… Miroslav Levak kao njihov sin je isto lopov, koji mi je u dvorani ukrao ručni sat. Eto, neka Indira Vladić – Levak, zna sa kakvom barabom je imala posla.

Tom liku su dali u koncesiju gradski bazen, koji je krajnje uništio i zadužio… Sudeći prema retorici i ponašanju političkih ličnosti u Bjelovaru, moglo bi se reći da ti ljudi koji odlučuju o našem gradu i Hrvatskoj, su prava duhovna i moralna smeća… Oni (kao lokalna i državna vlast) skrivaju svoju nesposobnost iza izmišljen tuđih afera… A lopovima kao Levak daju na korištenje bazen od naroda.

Vidi se tko su “Levaci”. Zato u društvu vlada bezakonje i smutnja. Tome “šarlatanu” pripomažu Luka Markešić iz Žabjaka kod Rovišća i bivši župan BBŽ-a lopov Marijan Coner (HDZ) iz Bjelovara. Zamislite Coner je pokrao županiju, i kao župan je nečasno smijenjeni, da bi ga potom poslije izabrali na zadnjim izborima – da Marijan Coner, bude predsjednik skupštine BBŽ-a, najvećeg tijela županije.

Ma, živo “sranje” od lokalne samouprave,…, i ovog naroda. U toj skupštini sjede kao vijećnici “korumpirani lopovi”, Mato Sičaja i Miroslav Čačija, na čelu sa županom od četiri mandata Damirom Bajsem. I čudite se kako sve je propalo i kako ništa ne štima…

BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
24. 03. 2016. godine
——————————————-
http://crostojkovic1958.blog.hr
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
——————————————–
Članaka; 3040.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s