Najisplativiji biznisa u Hrvatskoj je nerad.

ZBOG TAKVE POLITIKE TOTALNO ZAOSTALI SMO I GRAD BJELOVAR I ŽUPANIJA

Najisplativiji biznisa u Hrvatskoj je nerad. U pitanju je na-bolji primjer koji se stavlja na težište političara i svećenika, na građansku i crkvenu vlasti. Oni su jedina povlaštena klasa koja već dugo godina dobro živi. Moram reći da bez rada i industrijske proizvodnje u Hrvatskoj nema života. Ja poziva Hrvatski narod na ustanak, i da se su-pr-od-stavi ne-radničkoj i luksuznoj i skupoj birokraciji. Te, pozivam puk i branitelje da se odreknu i odbace HDZ-e i SDP-e, te preobučene komuniste !!!

U kasarni JNA u Bjelovaru, utvrđeno je; da su se zločini dogodili 29. rujna 1991., ali ne zna se tko je kriv. Društvena klima je još uvijek takva da su građani potaknuti na zavjet šutnje. I JNA je napravio velike zločine i ratne štete, i sad ispada da nitko za ništa nije kriv. Pitam se: za što postoje institucije države, policija, odvjetništvo i pravosuđe? Metalurgija je propala, isto tako i građevinarstvo, i sela su propala,…, samo državna birokracija redovno prima plače.

Što se isplati raditi u Bjelovaru i Hrvatskoj, pitanje je koje muči većinu građana. Nema nacionalne gospodarske stratege i ekonomije. Neki ljudi rade od jutra do mraka, ali od svoga rada nemaju ništa, oni samo rade za svoje šefove i šefice! Ispada tako da rade za “keksiće”, nije li to krajnje ponižavajuće? Kako je do toga došlo, već sam puno puta rekao da je to pitanje odgovornosti i stanja svijesti… To je očito isplanirani pojam egoizma. No, velika je to zabluda “slijepog naroda”, koji utopljenički se samo spašava.

——————————————
BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
29. 02. 2016. godine
——————————————-
http://crostojkovic1958.blog.hr
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
——————————————–
Članaka; 3018.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s