Laž je; da (Bog) ih prihvaća, takav “sotonski križ” sramote…

LEZBIJKE, GAYEVI, BISEKSUALCI, GRUPE – LGBT-a

ONI KOJI SU STVORILI TU IDEJU, OČITO JE; DA OBITELJI I ČOVJEČANSTVU NISU ŽELJELI DOBRO.

Kršćanski identitet ne može prihvatiti tu “moralnu pogrešku”, i fizički izopačeni hendikep. PAPA Franjo je u listopadu prošle godine, rekao je: “Kako Bog gleda na gay osobu, on prihvaća postojanje te osobe s ljubavlju, ne želi odbaciti i osuditi tu osobu, mi uvijek moramo uzeti u obzir takvu osobu. ”

Zbog toga što Rimokatolička crkva, nema svoj čvrsti stav, ja više ne vjerujem takvoj religioznoj dominaciji i zajednici, te kršćani postali su “rasijani”. Crkva radi velike propuste riječju i djelom, zbog toga na svakom koraku mi vidimo kako vlada – grdna slika “sodome i gomore”.

Laž je; da (Bog) ih prihvaća, takav “sotonski križ” sramote… Sve je više onih siromašnih i obespravljenih ljudi… Dok razuzdana opačina postaje stvarni gospodar “dobra i zla”. Takva poruka : To je stid i prezir revoluciji života. Ispada da bogatašima je sve dopušteno…

Prokazalo se je; da pedofilija* dolazi iz “bezbožnih skupina”, koje su prihvatile takve nečasne radnje, protiv nevine djece od strane homoseksualaca i drugih… Oni koji “zataškavaju” takve pojave, oni protivnici su “duha svet-o-ga”, i istine i pravde…

Pročitao sam u Irskim novinama “Conntacht Tribune” kako se je Biskup Dr. Martin Drennan, u gradu Galwayu, pobunio se protiv donacije od € 45.000 za lezbijke, gejeve, biseksualce i transrodne (LGBT), bio je protiv podrške i dodjele financijskih sredstava zajednici grupe Amach. Biskup je mišljenja da taj novac trebalo dati siromašnim ljudima.

Na biskupove izjave ustao je u zaštitu “Gaj zajednice” gradski vijećnik u Galwayu Mike Cubbard, i kazao da ih je biskup uvrijedio, te da im se treba javno ispričati. Iz ovoga treba postaviti pitanje – koga treba podupirati u društvu: obitelji ili anti-obiteljske zajednice.

Između ostaloga gledao sam na You Tube snimku sa sjednice, kako se je jedan vijećnik u Srbiji žestoko usprotivio, zašto se daje financijska sredstva LGBT-e skupinama? Svi drugi vijećnici su na to šutjeli kao “kurve”, a predsjednik gradskog vijeća počeo je učestalo prekidati izlaganje toga vijećnika.

——————————————
BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
28. 02. 2016. godine
——————————————-
http://crostojkovic1958.blog.hr
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
——————————————–
Članaka; 3017.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s