Nakon izbora 1997., u Hrvatskoj, Mladej Markač je postao zastupnik HDZ-a u Saboru, za Bjelovarsko-bilogorsku županiju.

MARKAČI BILI PRVI PARTIZANI U ĐURĐEVCU (3)

MARKAČ JE PREVARANT I KARIJERISTA

Nakon dugotrajne potrage i spominjanja desetak kandidata koji su u igri za ministra branitelja, Mladen Markač novi je kandidat HDZ-a. Markača za ministra podržati će sve stranke “Domoljubne koalicije”, njihov koalicijski partner MOST i premijer Tihomir Orešković.

Nakon izbora 1997., u Hrvatskoj, Mladej Markač je postao zastupnik HDZ-a u Saboru, za Bjelovarsko-bilogorsku županiju. Sjećam se kako je hodao po Bjelovaru u uniformi generala MUP-a, iako je “Domovinski rat” završio (1991.,-1995.) tada obećavao je ljudima bolji život, samo ako glasaju za njega i izaberu ga u Sabor RH.

Markač je bez srama vukao ljude za rukav, na ulicama i tržnicama, i obećavao – da će im izgraditi školu, bolnicu, itd. I mene je na gradskome korzu kazao; “glasajte za mene, ja ću vam otvoriti nova radna mjesta!” Tom prilikom u ruke mi je dao svoj plakat sa slikom. Moj ponos je bio što obratio mi se hrvatski general za pomoć…

Ja sam na to rekao Markaču da u Bjelovaru su sve firme propale, i da sam, i ja jedan od nezaposlenih. Da mnogi ljudi su zbog toga otišli van, a ja sam još uvijek ovdje… Između ostaloga kazao sam generalu Markaču, da sam Hrvat, koji nemam nikakve mrlje na sebi, i da sam branitelj, kojeg ne priznaju.

Mrkač je onda bio jedini policijski časnik koji je počašćeni činom generala. General je inače vojnički čin, a predsjednik Franjo Tuđman; je tako odlučio da bi Markač, kao zapovjednik policijskih postrojba u Bljesku i Oluji, imao isti rang kao zapovjednici gardijskih brigada s kojima je ravnopravno sudjelovao u oslobodilačkim akcijama.

Dogovorio sam se sa Markačem, rekao sam mu – da glasati ću za njega na izborima i moja obitelj,…, ukoliko pobjedi na izborima i uđe u Sabor, da dužan mi je dati posao. On je rekao da naš dogovor važi i dao mi je svoju riječ, te mi osobno za to potpisa na svoj plakat – koji mi je dao.

Nastavak slijedi…

——————————————
BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
21. 02. 2016. godine
——————————————-
http://crostojkovic1958.blog.hr
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
——————————————–
Članaka; 3010.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s