Mirjanu Rakić je agenticu kodnog imena “Gizela”

Mirjana Rakić je medijski projekt bivše oligarhije SKH-a

U Hrvatskoj je nad medijima uspostavljena potpuna kontrola i nadzor, bivši UDBA-ši drže sve u svojim rukama. Mirjane Rakić ponovno je zabranila slobodu govora, a s njom u igri je ravnatelj HRT-a Goran Radman. Oni rabe državnu i javnu televiziju za “partizanski i komunistički” svoj lobije… To je moguće samo u imaginarnoj Hrvatskoj.

Mirjanu Rakić je agenticu kodnog imena “Gizela”, a danas ona je gost na HRT-u u emisiji “Nedjeljom u dva” kod Aleksandra Stankovića. Sami sebe pozivaju “u svoje” emisije… HRT-a je njihova privatna prćija. A Prisavlje je leglo korumpiranih novinara i stranih plaćenika.

Takvom usmjerenju Hrvatske su u značajnoj mjeri doprinijeli kadrovi iz Titine totalitarne škole SKH, kao i KOS-ovski postupci Glavnog ravnatelja HRT-a, Gorana Radmana, koji je jedan od glavnih medijskih izdanaka propalog Jugoslavenskog sustava SFRJ-a. Mirjana Rakić, predsjednica Vijeća – kao poznata suradnica KOS JNA zaslužila je počasno mjesto za prvu lustraciju u Hrvatskoj.

Kao da je Stanković što bolji od drugarice Rakić. Ista je to bagra, koju ne zanima kako živi Hrvatski narod, ima li posla i kruha…

——————————————
BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
31. 01. 2016. godine
——————————————-
http://crostojkovic1958.blog.hr
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
——————————————–
Članaka; 2980.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s