ŠTITE VELIKE LOPOVE I ŠTETOĆINE – KOJI SU PRIVREDU I GOSPODARSTVO POKRALI I UNIŠTILI….

VLAST KOJA STVARA KLIMU I SIJE SJEME SMUTNJE NIJE DOBRO-ČINITELJ SVOME NARODU (2)

RH-DRŽAVA “U POKUŠAJU” – ŠTO MISLITE: JE LI HRVATSKA RASTE ILI ODUMIRE?! ILI SMO NAPUŠTENI ŠTAGALJ? KOJI NE RADI 25. GODINA.

ZNA SE – DA POLICIJA JE VEĆ GODINAMA NEPRIJATELJ HRVATSKOG NARODA… ŠTO SU SVE NAPRAVILI OBIĆNIM LJUDIMA… ŠTITE VELIKE LOPOVE I ŠTETOĆINE – KOJI SU PRIVREDU I GOSPODARSTVO POKRALI I UNIŠTILI….

Ako je Zdravko Mamić utajio pet-šest milijuna poreza, treba ga, kao i ostale, poslati da guli krumpire, ne u zatvor. Jer, ili ćemo sve kažnjavati za to, ili nećemo nikoga. Svima jednako. A kao drugo, ako na HTV-u otpuštaju Karolinu Vidović-Krišto jer je pustila “jednostran prilog”, onda neka pogledaju svoj večerašnji prilog o Mamiću pa neka otpuste sami sebe. Mamić je ukrao sto milijuna kuna do sada, ali u predsjedničkoj kampanji Kolinda Grabar Kittarović, uzela je “prljavi” novac od Mamića.

I kao treće, ako misle davati komentare vijesti, neka to povjere nekom od svojih tri i kusur tisuće ljudi. A ako misle za komentare pitati ljude izvana, onda neka ne pitaju novinare, kolege, nego one koji imaju neku insidersku informaciju, ili one čije je mišljenje, zbog funkcije koju obnašaju, relevantno. Ali to je valjda previše očekivati od nacionalne TV kuće: njihov domet je uglavnom zaustavljati prolaznike na Trgu bana Jelačića i pitati ih na Dan državnosti znaju li što se danas slavi, i likovati kad ne znaju.

——————————————
BRANKO STOJKOVIĆ

Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
26. 01. 2016. godine
——————————————-
http://crostojkovic1958.blog.hr
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
——————————————–
Članaka; 2971.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s