U tu kuću dolaze spavati razni tipovi i ženske.

LUCIFERI SU UZELI STVARI U SVOJE RUKE (10)

Leglo “klošara” nalazi se u “kući užasa i strave” u ulici Janka Draškovića u Bjelovaru, gdje se okuplja najgori sav šljam i probisvijeti… Ta kuća vodi se u gruntovnici i katastru na pokojnog Momira Ognjanovića, a koristi je njegov sin Branko Ognjanović, rođ. 02.03.1978., u Bjelovaru, s adresom u Franjevačkoj ulici 11.

U tu kuću dolaze spavati razni tipovi i ženske… Prije je policija našla jednu na-drogi-ranu žensku, uglavnom tu kriju se alkoholičari i sitni lopovi… Ima nekih koji su prijavljeni na tu adresu, a tame ne žive… Susjedi kažu da u “kuću boema” često dolazi policija tražiti prijestupnike zakona… Pa, čak se i kod njih raspituju,.., da tko ulazi i izlazi van…

Spavaju tu i socijalni slučajevi koji skupljaju plastične boce po gradu, a dok je lijepo vrijeme iz kanistera loču vino sjedeći u parku na klupi… Kuća je dobila novoga stanara Željka Zgonjanina “Popa” koji je prije toga bio tjedan dana na stanu u ulici Braće Diviša u Bjelovaru, kod jedne žene koja radi na sudu.

Ta njegova gazdarica kada je saznala koga je uzela u stan, odmah mu je dala otkaz. Susjedi koji žive blizu “kuće strave i užasa” bune se; jer im ti klošari hodaju u noći po dvorištu,…, tobože tražeći vode s karnisterom… Kažu da u kući im je pukla cijev… Prošle godine pokrali su pekara koji živi samo kuću dalje – koji ima pekaru na gradskom korzu preko puta trgovine “Konzum”.

Jučer u toj kući pušila se je trava, bile su svakakve orgije…. Auti staju i odlaze – kuća je to putujućih putnika… Jazbina je to bez presedana i reda… Pitam se: u što nam se sve naš grad pretvara?

Nastavak slijedi….

————————————–
BRANKO STOJKOVIĆ
23.12. 2015. godine
—————————————
http://crostojkovic1958.blog.hr
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2925.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s