LUCIFERI SU UZELI STVARI U SVOJE RUKE (9)

Đurđa Adlešić (HSLS) spriječila je kažnjavanje vrlo odgovornih osoba za obavještajnu akciju “Kameleon”. Predsjednica saborskoga Odbora za unutarnju sigurnost zatražila je od pomoćnika ministra za obavještajno-sigurnosne poslove Mladena Ružmana (SIS) da zaustavi rad Vojno stegovnoga suda i procesuiranje sudionika “para” vojne akcije.

Sjećam se kakve je imao probleme Zvonko Čamilović “Čamac”, koji je radio na radio stanici kada mi je predao neke papire u dvorištu štaba u Masarykovoj ulici 8., u Bjelovaru. Zvonko je bio pozvan od svojih šefova na razgovor. Oni su se uplašili da negdje cure informacije. Sjećam se tada razgovora na koji me je pozvao (u bivši bufet na korzu) novinar Čedomir Rosić.

Dotični novinar je htio uz razgovor i druženje kroz piće od mene izvuči da kažem; “da čiji sam čovjek?” Jer sam “enigma” i da netko mi daje informacije… Rosić je htio saznati tko je mene instalirao i osobno za koga radim… Kolale su razne priče da ja radim za KOS, SIS, MUP,.., te da sam od UDB-e tajno školovan… itd.

Susreo sam se jedno veće sa Đurđom Adlešič, na trgu Radića (sada je to trg hrvatskih branitelja) ona se je iznenadila sa mojom informiranošću. To veće sam s njom dosta dugo razgovarao. Te, sam joj iznesao slučaj Jordana Atanasoskog (SIS), i provale u njegovu kuću…. Između ostaloga i moja stranka-udruga “ŠTIT” je bila na velikom udaru akcije “Kameleon”

Kroz moj slučaj može se vidjeti krajnje zatiranje “ŠTIT-a” i kršenja ljudskih prava i sloboda čovjeka… I danas nema političke volje, da se procesuiraju krivci… Brojna ne razriješena pitanja opterećuju danas ove nove generacije. Činjenica je, da radi se o zlouporabi tajnih i obavještajnih službi..

Nastavak slijedi….

————————————–
BRANKO STOJKOVIĆ
21.12. 2015. godine
—————————————
http://crostojkovic1958.blog.hr
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2924.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s