Gubić se inače bavi sa kartama “Tarootom”

KADA IH TITO GUBIĆ PREVARI ONDA SVI TRAŽE POMOĆ OD MENE (1)

Poštovani gospodine Stojković,

Poslala sam Vam poruku i na drugi profil. Hitno bih trebala Vašu pomoć pa Vas ljubazno molim da mi javite kada bi se mogli čuti. Moj broj je 0915577027. Srdačan pozdrav Sandra.

——————————————————–

Jučer (26.10.2015.) s mnom je telefonski razgovarala (od 13,00 do 14,00 sati) gospođa Sandra V. (39) diplomirana socijalna radnica iz Zageba. Ona mi kaže da joj je Tito Gubić uzeo 2000 kuna.

Gubić se inače bavi sa kartama “Tarootom” i toj gospođi je obećao načiniti zaštitu. I dalje od nje traži novac i zlatni nakit… Između ostaloga ta gospođa mi se je žalila i pitala me – što da radi.

Kaže da Gubić joj šalje učestalo SMS poruke i prijeti; da će nju i njeno dijete (curicu od četiri godine) prokleti… Da sa autom muva se oko njenog stana,,,

Pitao sam: gđcu. Sandru zašto je išla tražiti pomoć od jednog “šarlatana”?

Ona mi je rekla da je imala nekih obiteljskih problema, a da Gubića nije poznavala – da joj ga je preporučila njena dobra prijateljica Iva I., inače po struci je psihihatar, te da je udana i ima dvoje djece.

Rekao sam gospođi Sandri da je to slučaj za policiju i državno odvjetništvo,…, da se njima obrati, tj. da podnese kaznenu prijavu protiv Tite Gubića iz Bjelovara.

NAPOMENA: Na ovu temu otvoreni su komentari i reagiranja. Uvredljivi i ne primjerni sadržaji biti će obrisani i uklonjeni…

BRANKO STOJKOVIĆ
27. listopada 2015. godine
—————————————
http://crostojkovic1958.blog.hr
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2845.
++++++++++++++++++++++
Mobitel: 095/8148290 (ŠTIT)

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

1 odgovor na Gubić se inače bavi sa kartama “Tarootom”

  1. TKO SU SVE BILI POMAGAČI TITE GUBIĆA ?! (6. DIO-KNJIGA)

    TKO SU SVE BILI POMAGAČI TITE GUBIĆA ?! (6. DIO-KNJIGA)

    Kada sam pregledavao 14. 10. 2016., oba kaznena predmeta, odnosno prijave od Tite Gubića i prijave od Ivane Zdravke Josipe Radoš, na Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru, vidio sam mnoge propute i protuzakonite radnje policije u Bjelovaru. Pitam vas: hoće li ikada tko za to odgovarati? Kada su mi trebali (biti) dati predmeti na pregled – čekao sam 45 minuta i kada sam počeo prigovarati, i tražiti da me primi predsjednica ODO-Bjelovar, nije je bilo, zatim vrlo teško mi je bio ispunjen zahtjev. Hoće li tko pokrenuti istragu protiv policajaca koja radi protuzakonito? Prvu kaznenu prijavu sam podnio ODO-u Bjelovar, protiv Tite Gubića, dana 26. svibnja 2015., zbog kaznenoga djela lažnoga prijavljivanja. A drugu kaznenu prijavu podnio sam 03.08.2016., isto za lažno prijavljivanje kaznenoga djela – protiv Ivane Zdravke Josipe Radoš, iz Zagreba. Kriminal u Bjelovarskoj policiji ne prestaje. Inspektor Goran Tanjić, između ostaloga i ovo mi je kazao – da Tito Gubić (Ivana Zdravka Josipa Radoš), posjeduje ogromnu dokumentaciju, i hrpe svakakvih papira – a da cijeli slučaj o Titi Gubiću, je dodijeljen njemu. Kada sam podnosio kaznenu prijavu potiv Tite Gubića, bila je nazočna inspektorica gospođa Andrijana Pocrnić, koja je branila svog kolegu Gorana Tanjića, jer sam navodio sve što se desilo prilikom moga ispitivanja… Ajde pitam vas – mislim na javnost – je li sve ovo u redu i korektno? Da policija radi što hoće?! Gdje je tu pravna država i poštivanje ljudskih prava? Kada sam pregledavao predmete na ODO-u Bjelovaru, našao sam službenu zabilješku od 6. policijske postaje u Zagrebu, od 10. lipnja 2015., pa se pitam kakve ona ima veze sa ovim slučajem. Tu zabilješku je sačinio policijski službenik Jurica Buneta, o Titi Gubiću, koji je rođenom 03.05.1965. godine, u Bjelovaru. I da identitet je provjereni u osobnu iskaznicu serijskog broja: 111026798., ali ne piše gdje je iskaznica izdana… Razgovor je obavljeni na okolnosti podnesene kaznene prijave protiv Branka Stojkovića, tu je Gubić na-pričao cijelo svoj život, skoro i djetinjstvo, i što je radio (1998., i 1999. godine) u stranci HSP1861., od Dobrosalava Parage i Dražena Keleminca. Itd. Pa, normalni bi se čovjek upitao – kakve veze ima ta prijava od Tite Gubića, sa Brankom Stpjkovićem. Iako je Gubića godinama nisam vidio i sretao ga, on je podni kaznenu prijavu protiv mene – za nametljivo ponašanje. Da ja njega pratim i uhodim, špijuniram i klevečem na facebooku i you tube, i internetu… Da pred-postavlja da ga ja pratim iako za to nema dokaza… itd. Tito Gubić je svašta tu “baljezgao”, ja se čudim – da policija takve gluposti uopće hoće slušati… Nastavak slijedi…

    —- BRANKO STOJKOVIĆ B j e l o v a r 0958148290 (Tel/mob.) brankostojkovic152@yahoo.com Udruga “ŠTIT” —- Objavljeno: 16.10.2016. —- http://crostojkovic1958.blog.hr —- Broj članaka: 3367.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s