KOVANJE ANTI-HRVATSKE UROTE (1)

KOVANJE ANTI-HRVATSKE UROTE (1)

U Hrvatskoj postoje stotine srpskih novinara, dopisnika i suradnika, između ostaloga oni su lobisti za pravoslavnu crkvu, te ili su oni lijevo orijentirani. Njihov je cilj pomoću “pisanja i pera” nametnuti svoje mišljenje. Činjenica je; da im sve smeta što je hrvatsko, odnosno oni to – nazivaju ustaškom ideologijom.

U Bjelovar dolazi 01. srpnja 2015., novinar Drago Hedl, u narodnu knjižnicu “Petar Preradović”, na predstavljanje svoje knjige, tj. romana “izborna šutnja” i “ispovjedna tajna”. Ciklus književnici i novinari održati će se u studijskom odjelu, Trg Eugena Kvaternika 11/2 u 19,00 sati. Uvodnu i uredničku riječ dati će Nenad Rizvanović.

Srpsko narodno vijeće na čelu sa izdavačem Miloradom Pupovcem, pokrenulo je u Hrvatskoj novine i portal “Novosti”, kojih je glavni urednik Ivica Đikić i Tamara Opačić. Moram na početku odmah reći: da ja nemam ništa protiv “srpske manjine”u Hrvatskoj, kao ljudi koji navodno drže do svoje kulture. Ali imam protiv kad oni putem urote i propagande ruše i omalovažavaju sve što je izvorno Hrvatsko.

Znamo o čemu piše “tobožnji Hrvat” Drago Hedl, da on već godinama optužuje hrvate za ratne zločine u “Domovinskom ratu”. Njegovi isto-mišljenici su: Srećko Pulig , Viktor Ivančić, Sinan Gudžević, Marinko Čulić, Boris Rašeta, i dr. Ta novinarska i intelektualna elita putem “smišljene” propagande ružno piše i govore o nacionalnoj Hrvatskoj.

Da apsurd bude još veći takve novine i knjige i drugi časopisi se financiraju iz Savjeta za nacionalne manjine Republike Hrvatske i ministarstva kulture. U posljednja dva desetljeća “za tu političku pozornicu” potrošene su milijune i milijune kuna od hrvatskih poreznih obveznika… Što se danas pitamo – što je rezultat krize? Očito je, da sistem vrijednosti ne štima.

————————————————-
Branko Stojković
—————————————
http://crostojkovic1958.blog.hr
27. lipanj 2015.
BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2640.
++++++++++++++++++++++
095/814-8-290 (Štit)

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s