ŠTAKORI SE HRANE TUĐOM MUKOM

28.01.2015., srijeda

PROPAST EUROPSKE UNIJE U BRUXELLESU I PROPAST VATIKANA U RIMU

Pasti će “BABILON” ta velika kurva sotonska koja leži na mnogim narodima. Jer postadoše stan i okupljalište mnogih đavola. To je tamnica duha ne-čistog i bludnica – koja napojila je narode svim vrstama laži. Mnogi političari su se zanijeli i griješili silom njezinom. Svi koji povjerovaše toj “Zvijeri”, primiše u svoj mozak žig ludila 666. Pozivam narod svoj da iziđe iz te paklene tvorevine – koja u krvi će se raspasti… Opomenite se svih njenih zala. U koji čas se sve to treba da se zbude, zna samo svevišnji. Otrove nemojte uzimati u sebe od Bruxellesa i Vatikana i nemojte taj duh konzumirati. Jer to je “Aždaja” koja govori a ne tvori, nego veže teška bremena nezgodna za nošenje, i trpaju na ljudska pleća, a svojim malim prstom ne žele da prihvate… Sjedi ta “kraljica” EU na plećima ljudskim i šefuje. Njeno srce istine i ljubavi nema – mnoga plemena će zbog toga zaplakati.

Ali ustati će “štitonoše” i zgaziti će joj glavu. Tugovati će za njom paraziti sotonski i demonski… Njihov lažni duh biti će uništeni. Pušiti će se iz te “ogromne peći” gore nego iz Černobila. I trgovci zemlje plakat će i jadikovati za njom, što njihovih tovara i trgovine nitko više ne kupuje. Sva lažna sjaj će u čas nestati. Pet milijardi kuna nas košta članstvo godišnje u Europskoj uniji. Dok narod glasuje i živi u bijedi bez posla – sad oni se provode u “znaku” zlata, srebra i dragih kamenja i bisera… Sav miris pretvoriti će se u smrad i krv i gubu… Ležati će mnoga tjelesa u drvenim sanducima prije vremena. Biti će plaća i škrguta zubi… Sud i osveta sve-višnjeg će se ispuniti. Pitati će se poslije: Tko je bio ovaj grad i religijsko to sjedište. I u tome paklu je nađena krv proroka i svetih, i sviju, koji su pobijeni na zemlji, u svetom ratu Harmagedonu, protiv ovih bluda i nemani..

————————————–
Branko Stojković iz Bjelovara
http://crostojkovic1958.blog.hr
ŠTIT – Udruga za ljudska prava
Članaka; 2437.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s