TREBAMO BOLJEG PREDSJEDNIKA I LJUDSKI NORMALNOG

25.11.2014., utorak

NEKA JOSIPOVIĆ O SVOM TROŠKU PROVODI PREDSJEDNIČKU KAMPANJU

DANAS je Ivo Josipović posjeti Bjelovar i upravu Bjelovarsko-bilogorsku županiju. Ne zna se pravi razlog zašto je Josipović došao u naš grad. Očito je, da iz toga posjeta se krije njegova izborna kampanja za predsjednika RH. Nije ni malo čudno zašto aktualnog predsjednika oporba je optužila i prozvala da ured predsjednika koristi za svoju kampanju.

Smiješno je kako je Josipović na optužbe reagirao, te uzvratio protupitanjem novinarima: ”Vidite li negdje kampanju ovdje oko mene. Ne vidite. Vidite li da sam ovdje s čelnicima Županije i Grada?

Kako su u ponoć krenule aktivnosti oko prikupljanja potpisa, na bjelovarskom korzu potpise su prikupljali za Kolindu Grabar Kitarović i Milana Kujundžića. Za Kujundžića potpise su skupljali branitelji koji su u mirovini. Po tome pitanju ja bih im uzeo mirovine koje su dobili na PTSP-e i na druge krivotvorene dokumente. Sramota je da oni su upregnuti u kola neke sumnjive politike…

Kako za vremena predsjednika i njegova boravka u Bjelovaru ništa normalno nismo čuli, pitamo se što je uopće Ivo Josipović dolazio u Bjelovar?! Osim toga da se reklamira i promiče u medijima. U posjetu Bjelovarsko-bilogorskoj županiji predsjednik RH Ivo Josipović još je jednom istaknuo ili bolje rečeno veličao Otkos 10, vojno-redarstvenu akciju u Domovinsskom ratu.

Josipović je obišao tvrtku Hittner, Centar Mate Lovraka u Velikom Grđevcu, a u Daruvarskim toplicama je prezentiran projekt ”Lječilišno-rekreacijski centri Bjelovarsko-bilogorske i Požeško-slavonske županije”.

Sve to nisu prava politička i gospodarska rješenja za našu “potonulu županiju”, u kojoj uopće ne postoji ekonomija i gospodarstvo. Mnogi ljudi su ne zaposleni i nemaju od čega živjeti,.., a Josipović o tome nije rekao ni jednu riječ.

———————————————–
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
———————————–
Bjelovar / 25.11. 2014. (utorak)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 (43) 433 520
Mobitel: 00 385 (0) 95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
———————————————
URED: Masarykova 8
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
Članaka; 2328.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s