OPASNE IGRE: U PREDSTAVLJANJU DRŽAVE NAD GLADNIM NARODOM (4.dio)

OPASNE IGRE: U PREDSTAVLJANJU DRŽAVE NAD GLADNIM NARODOM (4.dio)

HEP je kupio nova luksuzna vozila a ljudima iskapčaju struju ako ne plate jednu ratu. Kako ih nije sram u Kninu glumiti, a narod bijedno živi. Četiri „c“, petokraka, kokarda i tri prsta, sve je to isto. Vatikanu i papama nikada se to nemože oprostiti, kada su ugostili Josipa Broza Tita i cijeli UDBA-ški vrh 1971. godine. I danas oni s njima surađuju. Ugrožava nas lukavstvo laži. Pozivaju se na Gospu, Boga i Isusa, a svećenici dobro žive, imaju državne penzije i plaće, dok radnici i seljaci su izbačeni na cestu.

Prije dva dana pao je vojni zrakoplov MIG 21, koji je poletio iz baze Zemunik. To vjerojatno zato što je dobro servisiran bio u Rusiji. Ministar Ante Kotromanović (SDP) bolje da dade svoju ostavku. Proživljavamo strahote primitivne vlasti, koja istrebljuje neistomišljenike. Levijatan* i đavoli* su na djelu. ŠTIT je osnovan da se zaustavi taj „vampirski bal“.

Neki dan na HRT, u Dnevniku 3, u srijedu 30. 07. 2014., gledali smo apsurd: kako ministar branitelja Predrag Marić – Fred, dijeli 11 skupocjenih vozila braniteljima i kako dijeli 30-tak odličja. Pitam se, neznam po koji već put: od čega su oni branitelj? I od koga su nas obranili? U kojoj to državi ima da netko dijeli aute? Hoštopleri i zločinci su na vlasti u propaloj Hrvatskoj. Službenici za vrijeme radnog vremena hodaju po tržnicama, šopinzima, kafićima, izlaze kada hoće i rade što hoće.

Dolaze na posao u pola devet ujutro a otilaze sa posla u pola dva… Što te institucije uopće predstavljaju: povijesni arhivi, muzeji, gradske knjižnice, općine, sudovi, zdravstveni zavodi,.. itd. Ti šefići se klate svuda naokolo, nitko ih ne kontrolira, jer i sam državni vrh je takav. Oni se razbacuju s novcem kao sa „alajbegovom slamom“. Vozikaju se u službenim crnim limuzinama, bolje nego talijanska mafija. Eto, živjela nam naša lijepa Hrvatska!

————————————-
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 02.08.2014. (subota)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
——————————————–
http://crostojkovic.blog.rs
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
http://istinazanarod.blog.hr
———————————————-
https://stojkovic1958.wordpress.com
http://stitonosa1958.blogger.ba
http://crostojkovic1958.blogspot.com
http://obiteljstojkovic.bloger.hr
http://dijabolik58.blog.com
———————————————
URED: Masarykova 8
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
Članaka; 2199.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s