OPASNE IGRE: U PREDSTAVLJANJU DRŽAVE NAD GLADNIM NARODOM (1.dio)

OPASNE IGRE: U PREDSTAVLJANJU DRŽAVE NAD GLADNIM NARODOM (1.dio)

U opasnim igrama sa narodom treba se osloboditi te „tradicije zablude“ i iluzije, koja je ozbiljno ugrozila dostojanstvo i čast ljudi. Između ostaloga ovo je istrebljivanje Hrvatskog naroda. Sve više se govori o krizi, koju se naziva ublaženo recesija*, ona je iznad svih gledišta autentičnog vremena. To je u genima ovog poslušnog naroda, koji dozvoljava uvijek da ga gaze – to je osuđena sudbina. Hrvatska je žrtvovana demonima, nije slučajno da je 2,7 milijuna Hrvata nestalo poslije 1945. godine, poubijani su na sve vrste načina od partizana i komunista.

Na žalost ta demonska bolest još nije istrebljena, nego komunisti vladaju pod drugom maskom demokracije. Nije ni malo ugodna zločinačka njihova vlast. Jer opet rade što hoće i nitko im ništa očito ne može. Ovakva mistifikatorska Hrvatska osuđena je da propadne. Sve manje nas ima u njoj, gotovo da nas nema ni četiri milijuna. U tim brutalno ubilačkim genima gdje su ljevičarski Hrvati ubijali desničarske Hrvate, tko je ubacio to sjeme zla među Hrvate? I danas to nasilje vlasti ne prestaje.

Sve je lošija demografska slika Hrvatske i njenog razvoja. Pad nataliteta se nastavlja i smrtnosti. U ove zadnje dvije godine Hrvatsku su napustili 70 tisuća mladih osoba. Oni su otišli van u inozemstvo za boljim životom. Dok u Hrvatskoj su ostali samo starci. Žalosno je da su mladi ljudi pobjegli zbog ovakve „tiranijske“ politike. Ima 850.000 umirovljenika koji imaju mirovinu ispod 3.000 kuna. Kako se može živjeti u ovoj skupoći sa toliko malo novaca?

U Bjelovaru postoji već 14 godina Udruga „ŠTIT“ koju je policijski sistem uništavao. Ta udruga je osnovana zbog samopoštovanja ljudskosti i časti i dostojanstva čovjeka. ŠTIT je matica za stvaranje osobnosti i propagiranje zdravog života.. Žalosno je da najveći uspjeh je: pobjeći iz Hrvatske. A mi koji smo ovdje ostali osuđeni smo na propast,…, bijedu i neimaštinu…

U Hrvatskoj je nestala ekonomija i gospodarstvo, dok sve više cvate kriminal, nasilje i ljudske patnje… Budući da je putem fingiranih medija oslobođena velika količina lažne psihičke energije – koju bi sad trebalo neutralizirati. Ta energija je fantazija i iluzija, ona je poljuljala stabilnost i ravnotežu kod čovjeka, uslijed čega su nastupile mnoge psihičke bolesti i fizičke.

————————————-
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 02.08.2014. (subota)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
——————————————–
http://crostojkovic.blog.rs
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
http://istinazanarod.blog.hr
———————————————-
https://stojkovic1958.wordpress.com
http://stitonosa1958.blogger.ba
http://crostojkovic1958.blogspot.com
http://obiteljstojkovic.bloger.hr
http://dijabolik58.blog.com
———————————————
URED: Masarykova 8
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s