SVAKI DAN SVE SRAMOTNIJI ŽIVOT U DRŽAVI BEZAKONJA

15.07.2014., utorak

TO JE KRIV ZA OVAKVO KATASTROFALNO STANJE U BJELOVARSKO – BILOGORSKOJ ŽUPANIJI I HRVATSKOJ?!

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST
MI KAO DRUŠTVO TEŠKO PROPADAMO I OGRANIČENI
SMO NA SVE NAČINE


(Kriza je ostvarila potpuni prostor za kritičko mišljenje.)

Za dezintegraciju i dezorijentaciju hrvatske privrede odgovorni su: Predsjednik RH Ivo Josipović, premijer Zoran Milanović (SDP) i predsjednik Sabora RH Josip Leko (SDP).

Vrijeme je za otvaranjem svih zaštićenih „tabu“ tema u Hrvatskoj. Sad traži se potpuna sloboda mišljenja i govora, te poštivanje ljudskih prava i sloboda čovjeka. Odavno se je javila politička istrošenost* jednopartijskog ili više partijskog sistema.

Vlada RH sve teže dolazi do bilo kakvih rješenja za Hrvatski narod. Naša zemlja se je našla u vrlo teškoj situaciji: unutarnji i vanjski dug je sve veći, dok visimo i u rješavanju inozemne politike. Tu otvaraju se svi ključni problemi oko visokog stupnja nezaposlenosti, gladi i sve veće rastuće bijede i siromaštva… Između ostaloga stvorena je brojna i skupa birokracija. Bez obzira na očigledno urušavanje privrede,…, „hrvatski“ političari pokušavaju da održe „status quo“, i to na fingirani* način.

Većina intelektualaca šuti, ili nema dovoljnog iskustva ili znanja – da bi što oni poduzeli… A političari zajedno sa medijima i Crkvom, nas truju sa lažnim obećanjima i mistifikatorskim* prevarama… Krajnje je vrijeme da stanemo na kraj devastatorskom i kriminalnom političkom ponašanju… Pitam se: Kako Hrvatski narod koji je tako dostojanstven, ponosan i velik u ratu može dopustiti da u miru bude tako ponizan i poslušan?

Danas, 15. srpnja 2014., je Bjelovarska Opća bolnica trebala isplatiti plaću. Nema novaca da se isplati zaposlenicima bolnice zarađene plaće. Opća bolnica Bjelovar „pliva“ u gubitku od 900 milijuna kuna. Već prošli mjesec se je „šuškalo“ da za ovaj mjesec neće biti novaca. Brza smjena ministra zdravlja dr. Rajka Ostojića, bila je samo farsa i prikazivanje da se nešto radi. Očito je da se je htjelo prikriti stanje u Hrvatskim bolnicama. Plaće nema za radnike do daljnjega.

Napomena: Ako voliš svoju domovinu učini i ti nešto, ovaj letak umnožavaj i širi ovu vijest dalje, na dobrobit nas svih koji želimo promjene na bolje u Hrvatskoj.

Branko Stojković
http://crostojkovic1958.blog.hr

ŠTIT – Bjelovar

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s