GLAVNI GRAHO-JESCI MESIĆ I RAČAN

MESIĆ DANAS REHABILITIRA PARTIZANSTVO I MASONSTVO 

Mesić i Račan glume pred narodom – jedu grah za 1. svibanj (narod ih nikada nije pitao da polože račune za svoju vladalačku upravu bivšu i sadašnju. 

Zahvaljujući svima vama “poturice Hrvatima” Stjepan Mesić doživotni je predsjednik, koji stanuje u državnim dvorima. Hrvatska je u kandžama bivše komunističke mafije. Mesićev plan je bio širenje kineza u našoj zemlji. Svaki dan u hrvatskoj jednostavno u prosjeku nestane oko pet ljudi. Nitko ništa ne zna poslije o njima. Očito je, da ovdje vlada “đavolski politički pakt”, uz potporu klerikalnih gangstera. Masoni koji su proizišli od Židova izvršili su “svjetsku revoluciju” nad svim resursima i dobrima na planeti Zemlja. 

Oni su “oni” koji diktiraju svu moć. To su pokazali u zavjeri – koja je zabilježena u knjizi Bibliji, kako su izdali i razapeli Isusa Krista. Židovi su započeli svoj genocid nad cijelim svijetom od “0000” godina pa prema ovamo 2014. godine. A trube stalno kako su ugroženi i da na njima je izvršeni genocid. Biblijski Poncije Pilat je Židove upozorio: “Neću valjda razapet vašeg kralja židovskog!?” Dok oni su i dalje vikali : “Neka njegova krv padne na nas i našu djecu!”. 

Mesićeva UDBA-ška “kamarila” su vam narode na vrat stavili “jaram” kao volovima,.., kojega ni vaši oci nisu mogli zbaciti. Zato vas pozivam da vjerujete u ŠTIT, koji je kadar putem istine vas osloboditi od teškog bremena… Još uvijek je na djelu Mesićeva partizanska brigada i “peta kolona” špijuna. Zamislite vi da je 14. kongres SKJ donio odluku o raspisivanju tobože “više stranačkih izbora. To je bilo poboljšavanje “komunističke frakcije” kao i revolucionarne 1971. godine. Sve “oni” rade da bi odvuku pažnju narodu od jada i bijede… Na kraju bi osobno pitao Stjepana Mesića – razbojniče što nam radiš od naše Hrvatske?! 

————————————–
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr 
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 27.04.2014. (nedjelja) 
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
——————————————–
http://crostojkovic.blog.rs
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
http://istinazanarod.blog.hr 
———————————————-
https://stojkovic1958.wordpress.com
http://stitonosa1958.blogger.ba
http://crostojkovic1958.blogspot.com
http://obiteljstojkovic.bloger.hr
http://dijabolik58.blog.com
———————————————
URED: Masarykova 8
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
Članaka; 2042.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s