SAMA IZDAJA HRVATSKOG NARODA

Mesić i Manolić su predali bosansku Posavinu 

Kad je HDZ-ova vlast realizirala dogovorenu predaju Posavine Srbima, Mesić i Manolić, su zabili tada nož u leđa Tuđmanu, jer to je bila njihova ideja na čelu sa Pavloem Miljavcem, generalom HV-a. Stjepan Mesić i Josip Manolić stajali su iza planova da se podijeli BiH-a u dogovoru s bosanskim Srbima. Ovo razotkriva najveću tajnu Domovinskog rata, pad Bosanske Posavine. Povlačenja hrvatskih vojnih postrojbi iz Posavine, danas se smatra najvećim porazom HV-a u Domovinskom ratu.

Stjepan Mesić je nagovorio Radovana Karadžića, generala JNA, da potpiše sporazum sa Matom Bobanom HVO. Dogovoreni je pad Bosanskog Broda, prije tog IZDAJNIČKOG SPORAZUMA. Bosanska Posavina, na podrucju od 2650 četvornih kilometara, obuhvaćala je devet općina: Bosanski Brod, Derventu, Doboj (Komaricu), Odžak, Bosanski Samac, Modriću, Orasje, Brčko i Gradačac (Tramošnicu). Kao podrucje unutar Republike Bosne i Hercegovine, Bosanska Posavina bila je kulturno-povijesno i gospodarski zaokružena cjelina hrvatskog naroda. Prema popisu iz 1991., od ukupno 260.793 stanovnika Bosanske Posavine Hrvata je bilo 131.542 ili 51 posto, Bosnjaka 32.796 ili 12 posto, Srba 77.723 ili 29 posto, a ostalih 18.726 ili 7 posto. 

Tobože se pričalo kako:Tada su srpske postrojbe dovele pojačanja iz svih krajeva BiH, pa čak i s područja “Krajine“, kako bi oslobodile koridor i otjerale hrvatske snage preko Save. Mesić kao bivši Komandant JNA, je odavao sve ciljeve i namjere Hrvatske vojske… Mesić i Manolić su “oprali svoje ruke” u stilu “Poncije Pilata” i optužili Franju Tuđmana i Gojka Šušaka, i hrvatske generale… 

Ništa nije tu čudno u toj izdaji, kao što je Mesić rušio Vukovar s JNA 1991.,, a Tuđman i Šušak su ga tobože branili, a svi zajedno su sudjelovali u izdaji Hrvatskog naroda, i doveli do pada grada Vukovara. Slobodan Praljak je na nagovor Mesića, srušio povijesni most u Mostaru. Odjednom se pojavila fama u HDZ-u, oko toga da se formira jedna jedinstvena zajednica hrvatskog naroda u BiH. Mesić i Manolić su poludjeli kad su to čuli,.., pa su počeli vršiti anti-propagandu “protiv hercegovaca”; pa počinju Mesićevi “famozni vicevi” i urota protiv Hercegovaca… Te, onda su počeli dijeliti Hrvate na “crvene i crne”, na antifašiste i ustaše.. Mesić i Manolić su danas dobrim djelom zaslužni što bivši partizani i komunisti imaju svoju ljevičarsku crvenu državu Hrvatsku. . 

To je sve izazvalo probleme, jer još UDBA ratuje međusobno za vlast, potpomognuta sa Rimokatoličkom crkvom. Sva događanja na području Hrvatske i Bosanske Posavine (dezinformacije i izdaja) pokazuju da nisu funkcionirala dva osnovna mehanizma, Hrvatske tajne službe i vojne HV-e formacije – ideološko usmjerene k cilju pobjede. Prema Daytonskom sporazumu (Franjo Tuđman – Slobodan Milošević) najveći dio Bosanske Posavine pripao je srpskom entitetu, a u sastavu Federacije BiH ostala je općine Orašje. Josip Manolić je kao predstojnik Ureda za zaštitu ustavnog poretka RH je sve znao što se dešava. 

—————————————
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr 
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar /30.03.2014. (nedjelja) 
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
——————————————–
http://crostojkovic.blog.rs
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
http://istinazanarod.blog.hr 
———————————————-
https://stojkovic1958.wordpress.com
http://stitonosa1958.blogger.ba
http://crostojkovic1958.blogspot.com
http://obiteljstojkovic.bloger.hr
http://dijabolik58.blog.com
———————————————
URED: Masarykova 8
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
Članaka; 1994.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s