POTRUBITE ZA ŠERIFA POLICAJCA

NEJASNO JE PONAŠANJE TOG POLICAJCA

Ne mogu ostati ravnodušan na čudno ponašanje tog policajca. U petak 28. ožujka 2014, oko 12,25 sati, dok smo ja i moja kći A.S., prelazili obilježeni pješački prijelaz, na križanju šetališta dr. I. Lebovića i ulice A.K. Miošića, doživjeli smo čudnu pojavu 

Prošli smo tek malo više od pola pješačkog prijelaza, vozilo policije nije htjelo čekati da mi do kraja prođemo. (Nije imalo upaljenu plavu rotirku.) Taj policijski džip “Tojota” registracijskih oznaka 020-208. je brutalno samo išao dalje. 

Pogledao sam prema vozilu i čovjeku iz volana, koji nije htjelo čekati, a izlazio je na glavnu cestu sa sporedne ceste, mi smo se žurili preko pješačkog i nije mi jasno što je on bio ljut. 

Tada u jednom trenu ozlovoljeni* vozač je “jako naturirao gasom mašinu” i prošao iza naših leđa u smjeru prema tržnici. Vozač nije htio sačekati da mi prođemo do kraja taj prijelaz. 

Ispunila bi mi se želja kada bi tog čovjeka (policajca) njegovi šefovi upozorili da više tako što ne čini… Sramotno je, da mi on plaši dijete, koje ničime nije to zaslužilo. Očito je, da to je odašiljanje neke poruke. 

Žalosno je; da vozač “uz bučanje mašine” htio nas otjerati s pješačkog prijelaza i nije htio sačekati da mi u miru prođemo. Ne znam što ta osoba ima protiv mene. 

Osvjedočen sa ovim ne ljudskim činom, pitam se; da li policija ne bi trebala biti primjer ostalim ljudima i uzornom ponašanju? Kakva je to odvažnost tako nešto činiti u policijskom službenom vozilu. Nitko ne bi dao tom policajcu to za pravo. 

Nisam ja od jučer u ovom gradu Bjelovaru, tu sam se rodio, tu živim i imam obitelj, a između ostaloga uskoro ću imati 56 godina. 

Nisam siguran, ali čini mi se da taj “malo deblji vozač” nije imao na sebi uniformu, tj. mislim da bio je u civilu. Ako mu zakon daje za pravo da se tako ponaša – onda je pogažena pravda i pravna država… Je li to pošteno zarađivanje kruha sa svojim rukama?! 

—————————————
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr 
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar /30.03.2014. (nedjelja) 
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
——————————————–
http://crostojkovic.blog.rs
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
http://istinazanarod.blog.hr 
———————————————-
https://stojkovic1958.wordpress.com
http://stitonosa1958.blogger.ba
http://crostojkovic1958.blogspot.com
http://obiteljstojkovic.bloger.hr
http://dijabolik58.blog.com
———————————————
URED: Masarykova 8
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
Članaka; 1989.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s