I TO JE NEKA GRADSKA VLAST?!

23.11.2013., subota

GRADONAČELNIK JE ŠEF “ZMAJEVOG GNIJEZDA” U ČAZMI 

Grad Čazma 

Dana 22. studenoga 2013., u petak dobio sam pismo iz Čazme, koje u cijelosti objavljujem javnosti na svom blogu (http://crostojkovic1958.blog.hr). Ukoliko netko ima kakve primjedbe, pohvale ili demanti – neka se javi e-mailom ili pismom na moju adresu. 
——————————————

Poštovani gospodine Branko,

Vezano uz Vašu objavu na blogu o malverzacijama gradonačelnika Čazme, Pirak Dinka šaljem Vam niz podataka kako vlada i hara gubernator Čazme pa Vas molim da ih objavite kao informaciju. 

Dotični okružio se je sa svitom svojih podanika koji mu odrađuju poslove; Curiš, Beljan, Hlatki, Prugovečki, Magdić, Obranović, Tuđa, Habijančić, i mnogi drugi. Pitam: Kako može gradonačelnik tako malenoga gradića imati neto plaću 18.000,00 kuna? Kad grad Čazma troši preko 30 % svog proračunskoga novca za plaće svojih zaposlenika, te zauzima tako 7. mjesto u Hrvatskoj. 

Između ostaloga pitam; kako je i financirao svoj objekt “Zmajevo gnijezdo” u selu, te koliko je bez povratnih sredstava dobio iz raznih fondova koristeći pogodnosti svoje funkcije i informacije, na taj način ih je uložio i u svoj ugostiteljski objekt. Treba da se zna: Kako su mu radnici “Komunalija Čazma” uređivali, odnosno (na privatnom posjedu) radili na putevima, parkiralištu i objektu “Zmajevo gnijezdo”. Koliko radnik komunalija Herdoman, naradio u njegovom vinogradu u vrijeme radnog vremena.

Znaju li sugrađani Čazme, koliko je kamiona prevezeno sa raznim materijalima i opremu od strane Habijančić Marijana, u apartmane u Karlobag. Za uzvrat je isti dobio prostor kod sajmišta, na ulazu u Čazmu, kod Bosiljeva, i dobio je još mnogo toga…

Na moru u Karlobagu su Pirakovu dobrotu osjetili i Curiš Željko i Beljan Ivan, koji su također izgradili apartmane uz pomoć Komunalija. Međutim, pitam se, kako je pogodovao Letec Josip iz Graberja, da dobije radove izgradnje dječjeg vrtića, tako da kupi veliku površinu zemljišta i šume, gdje uzgajaju razne vrste divljači i drugo… Vrlo jednostavan odnos, dotični mu je radio kuću u ulici 26. lipnja, u Čazmi.

Dinko Pirak je pogodovao Josipu Vincekoviću (HDZ) iz Vagovine, da dobije u zakup ogromnu količinu zemljišta. Treba postaviti pitanje; kako je Pirak, ustrojio Turističku zajednicu u Čazmi i postavio svoga pijuna bivšeg radio voditelja i novinara Jagatić Franju. On usmjerava sve posjetitelje “Božićne priče” na imanja Salaj, da svrate u “Zmajevo gnijezdo” kod Piraka. 

Za sad Pirak je uspio da izbjegne kazneni progon za prijavu skladištenja “radio-aktivnog” otpada u rudnom nalazištu kvarcnog pijeska u Vrtlinskoj. Navodno je potegnuo neke veze preko HSS-ovaca iz G. Draganca, jer dotična gospođa – djevojački iz Komuševca, je tajnica Mladenu Bajuću u DORH-u i USKOK-u. Sumnja se, da ona se je jako zauzela, da se ništa ne pokrene. 

Dinko Pirak prije mnogo godina postavio je svoju ljubavnicu Devčić rdanu, za ravnateljicu dječjeg vrtića u Čazmi. I igrom slučaja i loše sreće isti su zatečeni na napuštenoj pilani u Malaševcu, i to od strane policijske patrole Čazme. Gubernator grada Čazme oholo vlada Čazmom, i bezobrazan je, jer si je čovjek utuvio u glavu – ako nisi za mene, onda si protiv mene. 

Napomena: Na kraju ovoga anonimnoga pisma, tj. “REAGIRANJA” nema nikakvog potpisa, niti inicijala,.., a niti pozdrava… 

———————————————-

———————————————–
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 23.11.2013. (Subota )
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blorg.hr

brankostojkovic152@yahoo.com
URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr 
http://www.crostojkovic1958.blog.ru
http://hr.netlog.com/stojkovicbranko 

Članaka; 1802

Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
————————————

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s