PARLAMENT NEODGOVORNO TIJELO NARODU

MILANOVIĆ GOVOR NEMA NIKAKVU VRIJEDNOST (3)

Teško se je načuditi raspravi u Saboru RH, poslije godišnjega izvješća premijera Zorana Milanovića, koji je u svom stilu bahato nahvalio se o uspjesima. Kajin je podržao izvješće premijera. Zastupnik Ivan Šuker (HDZ) rekao da prekršen je Poslovnik sabora, i da nije u redu što je Zoran Milanović napustio Sabor Republike Hrvatske. Šesti govornik Furio Radin, govorio je o manjinama i Vukovaru, da srpska ćrilica pripada Hrvatskoj. Sedmi zastupnik koji se je prijavio za riječ je Nedžad Hodžić, on se je osvrnuo na zakon o nacionalnim manjina – kazavši da nisu zadovoljni sa zakonom. Jedan od zastupnika spomenuo je da godišnji državni proračun je bio 115 milijardi kuna, a sad da je proračun narastao na 124 milijarde. Šuker je opet replicirao potpredsjednici sabora – koja je na tom mjestu zamijenila Leku, da prekršen je poslovnik. Određena je stanka od 10-tak minuta. 

U Saboru RH, opet je bilo riječi o “Lex Perkoviću” kojeg ova “kukuriku” vlast ne želi isporučiti Njemačkoj, po prijedlogu Europske unije. Jedan od saborskih zastupnika osvrnuo se je na “drskost vlade Zorana Milanovića”, koja je ovih dana kupila 10 550 mobitela, za namještenike državne uprave, te isto tako je kupola 270 luksuznih službenih auta. Dok narod živi u dužničkom ropstvu, siromaštvu i bijedi… Sramotno je, da Vlada se bavi ćerilicom i gay brakovima i psećijim azilima… Za saborsku govornicu je izašao zastupnik Ivan Šuker, koji je kritizirao premijera Z. Milanovića, što je ponizio samovoljno sabor, jer ga je napustio i ostavio svog zamjenika Branka Grčića, da veliki problemi u Hrvatskoj ga ne zanimaju. Upozoreno je da je narušeni ugled i dignitet Sabora RH. 

O sve većem broju nezaposlenih nije bilo ni riječi i ozdravljenju gospodarstva. Uglavnom i ovako oskudna rasprava u Saboru se je pretvorila raspravu o tome: Zašto nema premijera Zorana Milanovića i ne odgovara na potanja zastupnika. 

———————————————-
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 24.09.2013. (Utorak) 

HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90, 

Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb

http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr
http://www.crostojkovic1958.blog.ru

Članaka; 1692

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s