RADNIČKA PRAVA U IMAGINIRANOJ HRVATSKOJ SU “NULA”

28.08.2013., srijeda

ŠTIT OBJAVLJUJE – PISMO IZ SPLITA 

NASTAVAK PRIČE IZ SPLITA – BEZ CENZURE 
GOSPOĐA VEDRANA MIJIĆ IZ SPLITA NE ŽELI  ŠUTJETI

Bivša radnica pekare u Marmontovoj: Plehovi se ne peru, a voda se nosi iz zahoda

—————————————————-

Cijenjeni gospon Branko !

Neznam što je razlog ali ne mogu nikako uspostaviti sa Vama telefonski kontakt.Smatram da je u pitanju namjerna blokada i zato vidim da radite “pravu stvar” jer ISTINA koju iznosite,nekim našim PREVARANTIMA na vlasti očito ne odgovara.

Uvjerena sam da kad bi u LIJEPOJ NAŠOJ svaka regija imala jednog (ali vrijednog) BRANKA bija bi RAJ u domovini.

Naši vladajući govore o poštenju,vladavini prava,nekorumiranosti samo minut prije vladanja ,čim zauzmu tron postaju gori od prethodnika.

Čitala sam neke Vaše tekstove tako da znam da ste Vi upućeniji od mene u puno više stvari ali ja ću pokušati opisati (moje skromno) viđenje MINISTRA FINANCIJA i lopovluka kojeg dopušta.Neznam , dali se slažete ali ja imam osjećaj da drugovi misle da je ovo 1945. godina. Jedino, razliku vidim što oni misle da su “izišli iz šume” a da je narod još u šumi.

Kako drugačije objasniti da “žena” prijavi 2001g. i tada nedodirljivom Liniću kriminal,dobije otkaz. ” ” ” da žena 2012 dobije – pravomoćnu odluku o vraćanju na posao a Linić u 
stilu velikog vođe ignorira “slučaj”.A radi se o VELIKOJ LOVI koju je drpa 
čak i Linić sa svojim riječkim kompanjonima.
Koji kreten i sad TI TRAŽI DA TE LOPOV ZAŠTITI (pravno).

Evo malo i malog “slavonskog kriminalčića” Sokača ću opisati.Dođe on sa svojom svitom ,baš jednog utorka kad se palija KRNJE u vrijeme mačkara,otvoriti pekaru”Zlatno Zrno” u centru Splita.Onako ,SVE NA CRNO.Moglo mu biti jer se ispostavilo da je imao zaštitu koga je tija.
Pokušt ću iznijeti nezakonitosti jer FIRMA sa blokiranim računom je u startu u prekršaju.

Na prevaru ulazi u poslovni prostor (ljudima plaća na račun “najam” čim ulazi “skida”uplatu). Idu u nabavu “brašna,ulja,pića i sl. u GETRO Kaštela udaljenih 10 km (jer mu u Splitu više nisu dali)sa lažnim bonitetom.

Uoči Usksa sama sam obavijestila skladište Getro da ih potkradaju “bjelovarčani” jer su se oni predstavljali kao “Zatno zrno”Zg i Varaždin.
Što se plaća i mirovinskog tiče tu je stvar kriminalna.Porezni i mirovin. službenici dopuštaju unatoč našim upozorenjima da Sokač kao poslovni subjekt uopće nije prijavljen u Splitu, a tako niti djelatnici.

Prijavljivali smo POREZNOJ odmah u početku da UTRŽAK plaćamo na privatne račune Sokačeve “prijateljice-noći”Sandre i zakonite Valentine Sokač u Zagrebačkoj banci.

Znači,za dobiti plaću trebali smo koristi usluge muževa, očeva a neke kolegice i nabildanih prijatelja.Unatoč kriminalu POREZNA Split isplaćuje nešto malo manje od MILIJUN Kuna na ime povrata poreza u 2 mj.2012.g.

Znači kad treba KRIMINALCA nagraditi – nema problema, a kada treba isplatiti radnika e tu ima problema jer nemaju ADRESU kriminalca.

Kako je moguće da se INSPEKTOR-veterinar ogluši na upozorenje da PEKARA posluje sa jednim WC iz njega nosi vodi za izradu peciva, što je sa pranjem plehova? 

Tek je zatvaraju nakon 10 mj. tj. nakon promjene vlasti. I sad vidite da POLITIKA može sve. Možda bi mogla i dati otkaze onima koji su trebali djelovati a nisu jer su plaćeni očito za NE rad.

U sve “zaštitnike”našao je i zaštitnika u sind.pravniku Kačiću koji je nažalost plaćenik istog ovog državnog nepravednog aparata LIJEPE NJIHOVE jer kako objasniti da SINDIKALC namjerno gubi
spor zbog” nepoznateadrese kriminalčića i o tome Vas obavijesti nakon pola godine,kad više nemate pravo na žalbu.

Vjerujte mi,da u svemu ovome najmanje krivim DANIJELA SOKAČA, moje ogorčenje se odnosi na pravilo u kojem vlada sprega u kriminalnom državnom aparatu koji mu je to omogućio.Izgleda da su đžepići POREZNIKA-INSPEKTORA-SINDIKALCA i dalje puni.
Ja još vjerujem u Boga , koji je jedini zaštitnik i pravedan sudac!

—————————————————–

————————————-
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 28.08.2013. (Srijeda) 
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90, 
092/1870486
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr
http://www.crostojkovic1958.blog.ru
————————————–
1619. Članaka

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s