PARTIZANI, KOMUNISTI, UDBA I KOS SU DIKA HRVATSKE

 

Bavarska televizija o sramoti hrvatske vlasti 

HRVAT – Stjepana Đureković


Nakon poniženja kojeg je, otkazom dolaska u zadnji tren, Zagrebu priredila kancelarka Angela Merkel, pravu političku pljusku vladajućoj garnituri u Hrvatskoj, “udarila” je u srijedu uvečer Bavarska televizija (BR) u svojoj emisiji Kontroverz. U prilogu o Hrvatskoj pred ulazak u EU pokušalo se odgovoriti na pitanje: “štite li stare veze Titove tajne ubojice”? 

Televizijska ekipa BR-a boravila je u Zagrebu, u kojem je bezuspješno pokušala doći do Josipa Perkovića i Zdravka Mustača, koje njemačka policija i sudstvo drže odgovornim za politička ubojstva hrvatskih emigranata u Njemačkoj. Dok ih je Mustač opsovao i zalupio vrata kad je čuo tko su i što žele. 

Perkovićeva kućna vrata se nisu otvarala. Sve to nije smetalo njemačkim novinarima da ispričaju priču o brutalnoj likvidaciji Stjepana Đurekovića i ubojstva Hrvata, koji su tražili osamostaljenje Hrvatske, od Jugoslavije. U emisiji je prikazan razgovor sa Đurekovićevim sinom prije nego što je i on, kao otac mu zajedno sa još osamdesetak hrvatskih emigranata, postao žrtva državnog terora Titove Jugoslavije. 

Hrvatske vlasti su njihove ubojice i nalogodavce cijelo vrijeme štitile, unatoč zahtjevima njemačke policije i pravosuđa da ih se izruči kao organizatore (Đurekovićeva) ubojstva. U prilogu se prenosi i izjava njemačkog zastupnika u Europskom parlamentu Manfreda Webera, koji kaže da ukoliko Hrvatska uistinu bude naknadno promijenila Zakon, onda Europska komisija mora pokrenuti proces zbog kršenja Sporazuma, što bi moglo dovesti do smanjenja novčanih sredstava koja bi Hrvatska vukla iz EU fondova. 

Da je Hrvatska i dalje pod velikim utjecajem starih komunističkih kadrova u emisiji se zaključuje uz prikazivanje slika predsjednika Ive Josipovića, za kojeg se kaže da mu je jedan od glavnih savjetnika sin od Josipa Perkovića. U drugom kadru prikazuje se premijer Zoran Milanović, za kojeg se kaže da samo glumi Europejca, dok u parlamentu progurava Zakon koji bi štitio Perkovića, a što je sa suprotnosti sa ugovorima koje je Njemačka ratificirala. Iz svega se dalo zaključiti da Njemačka neće odustati od zahtjeva za izručenjem osumnjičenih za terorizam i organiziranje ubojstva počinjena na njemačkom tlu. 

—————————————————
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 30.06.2013. (petak)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 95 814 82 90
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
——————————————
1490. Članaka

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s