NE MISLIM ŠUTJETI DOK HRVATSKI NAROD PATI

26.05.2013., nedjelja

BANDA UPRAVLJA SA HRVATSKOM

KRIMINAL U CROATIA OSIGURANJU U BJELOVARU 

Hrvatskom vlada banda kriminalaca, bivših ratnih partizanskih i komunističkih koljača i zločinaca,.., te ratnih profitera – kao što je Ivica Todorić i Stjepan Mesić, i drugi… Žalosno je kako postoji bezbroj primjera, kako ti negativci pljačkaju državni proračun i Hrvatski narod. Skupa i luksuzna društva; nadzorni odbori i druga izmišljena tijela,.., luksuzne limuzine i kuće… Pljačke se obično provode kroz nabave roba i usluga. Svi oni rade protiv države Hrvatske. Iako krše zakon javnost o tome šuti… Vrh lopovskog stožera nalazi se u Mesićevoj državnoj vili. Izlaz iz krize – je farsa*, nakon bijega Sanadera, kriminalna skupina; ponudila je novo-staru vladu na ćelu s Kosor. Zatim je došao na čelo Vlade RH, “uspavani mačak Đinks” Zoran Milanović (SDP). 

Da, točno je to, Hrvatska je premrežena kriminalom i korupcijom. Sve je to igrokaz u kojemu lagana smrt uništava Hrvate i Hrvatice. Vlada, da bi utišala opravdano nezadovoljstvo građana zbog uvedenog harača i brojnih afera u javnim tvrtkama, mediji plasiraju u javnost sasvim krive informacije. Izlaz iz ovog stanja nije jednostavan i lagan. Zato, oni koji žele da prava Hrvatska zaživi, neka podupru Pokret ŠTIT i Branka Stojkovića iz Bjelovara. Pitanje je samo ima li takvih na aktualnoj političkoj sceni? Užasno mi je žao zbog pakla, koji prolaze Hrvati i Hrvatice u svojoj domovini. Pitam se: Što je predsjednik RH, Ivo Josipović i Zoran Milanović, su poduzeli, da za kriminal u Croatia osiguranju d.o.o. netko odgovara?! 

HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 25.05.2013.
HRVATSKA
Kućni telefon: 00 385 43 231 297
Mobitel: 00 385 95 814 82 90
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb

http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
——————————————

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s