RAT OKO BOGATSTVA

POLICIJA JE IMALA PUNE RUKE POSLA NA GROBLJU “BORIK” U BJELOVARU

Došlo je nekoliko službenih i civilnih policijskih vozila (020-021, 020-023 i BJ 244 DU) na gradsko groblje „Borik“, gdje se je desila užasna svađa između nevjenčane supruge od pokojnog Ivana Butkovića, zvanog „Bubija“ i njegove sestre. Bijaše to oko podneva u nedjelju 21. travnja 2013. godine. Dakle, dvije žene su se pohvatale kod grobnice, te je u nabacivanju, letjelo cvijeće i letjeli su buketi… Dijana Butković, sestra od Ivana, vikala je na Ivanu Tomić: „Ti si mu zaključavala vrata od kuće i tjerala si ga van! A sad bi htjela njegovu imovinu.“ Ovaj skandal dogodio se kod samog groba.

Očito je, da njih dvije su se u isto vrijeme tu našle. Izbila je teška svađa, koja još tinja od prije. Na groblju je sve odzvanjalo od vike i uvreda,…, nasilja i poniženja… Oni nazočni ljudi koji tamo su bili – zgražali su se nad tim prizorom. Gospođa Tomić je bila u društvu sa kćerkom i jednim mladićem. Ona je otišlo s groblja „Borik“ sa sitnim i hitrim koracima. U ruci je nosila veliki bijeli buket sa cvijećem. Gospođa Dijana joj nije dala da tamo taj buket ostavi. Ivana Tomić je sa svojima sjela u svoj crni džip i otišla. Policija je još uvijek ostala na groblju. Bome u nedjelju imali su pune ruke posla. Jer pale su na groblju i prijetnje… Carstvo od Ivana Butkovića „Bubija“ se je raspalo, a i država dobrim dijelom plijeni svoje, tj. njegovu imovinu.. Jedina utjeha je da ove dvije žene zgrabe nešto za sebe, što još je preostalo… Gospođa supruga Tomić je sve više nervoznija, jer izgleda je gubitnica.

Eto, iz avanturizma za bogatstvom izgleda malo će je toga zapasti. Sada su jedna drugu popljuvale. Kada je „Bubi“ bio živ i kada je bilo „puno novaca“, od njegovih kriminalnih radnji i one skupa su bile zadovoljne, i nisu se tada svađale. A sada kad nema novaca, grizu se kao divlje zvijeri. Novac je bio: čast, vlast i ugled,.., ulijevao im je sigurnost i sreću… Sveti i veliki Bože, kakva čudna promjena!? Evo, zaklela se je zemlja raju, da se sve tajne saznaju. Galama se je digla kao prašina na vjetru. Sve u tom lažnome životu nije bio pravi sjaj. U tome je, dakle, bila jedna nevolja, potajni crv, egoizam, koji je bio potprig*. Poslije sprovoda Ivana Butkovića „Bubija“ potajno su nastale razne svađe, između rodbine i poslovnih partnera. „Bubi“ nikada nij e mogao ni sanjati koliko je vrijedio – otkako je umro: nitko ga uopće više nije ni spominjao. Osim toga što traje borba oko imovine.

U Bjelovaru, 22. travnja 2013.

HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ

Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 22.04.2013.
HRVATSKA
Kućni telefon: 00 385 43 231 297
Mobitel: 00 385 95 814 82 90
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb

http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
———————————————-

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s