TEŠKA ŠLJAMČINA KOMUNISTIČKA

 

branko.ispred.bmwJE LI PREDSJEDNIK MESIĆ NA ČELU ORGANIZIRANOG KRIMINALA U REPUBLICI HRVATSKOJ ? (1. DIO OD 5)

Branko Šerić Panta
Nedjelja, 09 Oľujak 2008
Kriminal i politika u Hrvatskoj

Novinar Željko Peratović na svom je blogu postavio pitanje, zna li predsjednik Mesić zašto je ubijen Petračev čovjek Davor Zečević Zec. Peratović smatra da general Vladimir Zagorec sada ima velike šanse da ne bude izručen Hrvatskoj, jer cijeli svijet vidi kako mafija u Hrvatskoj i dalje ubija sve koji joj stanu na put, a čisto sumnja da će Zečevićev ubojica biti otkriven, jer su i hrvatska policija i obavještajne službe na različite načine povezani s Hrvojem Petračemza kojeg se samo ne zna da li je prvi ili drugi čovjek hrvatske mafije.

Peratović je podsjetio na suđenje tzv. zločinačkoj organizaciji kojoj je pripadao i pokojni Zečević i najavio da će šef “Nacionala” Ivo Pukanić već 4. 12. 2007. objaviti što o ovom ubojstvu misle Ured predsjednika Mesića, ravnatelj policije Marijan Benko, SOA i sam Petrač, jer je Pukanić sa svima njima veliki prijatelj. Peratović je naveo da je general Zagorec  15 dana prije toga u “Večernjem listu” izjavio da je Hrvoje Petrač financirao obje Mesićeve predsjedničke kampanje i “svi to znaju, no nitko se ne usuđuje o tome pisati…”.

Mnogim biračima sustavno se krše osnovna ljudska prava. Jedinim svojim javnim djelovanjem – izborima, nastoje svojom odlukom barem malo smanjiti obim kršenja njihovih osnovnih ljudskih prava. S tom namjerom je izabran i sadašnji predsjednik Hrvatske, Stipe Mesić. Bez obzira na postojeće zakone i Ustav,garantiranjem samovolje svim državnim činovnicima, naročito sucima,”generiraju” se masovna kršenja osnovnih ljudskih prava.

Ta pojava u Hrvatskoj poprimila je razmjere najveće pandemije. Stipe Mesić, umjesto da iskoristi svoj položaj i uvjeri sve državne službenike da je njihova samovolja nedopustiva i da su obvezni pred postojećim zakonima i Ustavom, on svojim primjerom još i potiče tu samovolju.

Poznato je da u Ustavu RH nigdje ne piše da se predsjednik može ponašati kao mandatar Vlade RH i pregovarati i sa strankama koje, prema rezultatima izbora imaju minimalne šanse da sudjeluju u vlasti. Takvim svojim ponašanjem predsjednik Mesić potiče državne službenike da se ponašaju samovoljno i time krše ljudska prava građana-birača. Time su birači Stipe Mesića njime strahovito razočarani.

Tajnica u MUP-u I.P. govori da je Davoru Zečeviću Zecu prijetila opasnost od nogometnog managera Zdravka Mamića koji mu je dugovao jako mnogo novca za isporučenu drogu. Lj.S. zna da je Zečević puno svog novca uložio u nekretnine koje glase na ime Zdravka Mamića i na neke Mamićeve nogometaše, a Mamić je svoj dug želio jako umanjiti i prijetio je Zečeviću svojim vezama u politici, policiji i tajnim službama koje su ga izvukle iz svih dosadašnjih afera ako Zečević ne pristane na to. I.P. kaže da je Mamić jako veliki potrošač droge i da se u zadnje vrijeme često ponašao abnormalno.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s