DRAGO CAPARIN HDZ-EOVSKI LOPOV PRVE VRSTE

 

branko-stojkovic-101CROATIA OSIGURANJE JE ISPLATILO PEVCU NOVAC ZA ZAPALJENU ROBNU KUU

Branko Stojkovi
Utorak, 08 Srpanj 2008
FIRME IZ DŽEPA NARODA

Iza nevidljive fasade neprestano se događaju skandali različitih vrsta i veličina. Državno poduzeće Croatia osiguranje je pretvoreno u filijalu HDZ-a, iz koje se krade novac na lijepi način od naroda.

Zdravko Pevec u početku kao financijski gubitnik, svoje poslovanje namirio je na taj način, što je zapalio robnu kuću u Bjelovaru. Da bi zatim poslije nekoliko godina po istom obrascu zapalio neke prostorije u hotelu „Picok”, koji je Pevec kupio. Sve je Pevec to uredno naplaćivao preko Croatia osiguranja, odnosno taj novac dolazio mu je na tekući račun. Ovo pitanje kao da nikoga ne zanima.
Kada bi se započela istraga, ubrzo bi se otkrio lanac najgoreg kriminala i to na štetu Hrvatske države, tj. Naroda. Plinska ćelija za Pevca i njegovu grupu bila bi premala. Ili bi oni dobili najmanje doživotnu robiju. Ta činjenica o lopovskim trgovačkim poslovima izašla bi na vidjelo dana.

Uistinu, bezgranično protuzakonje vlada i u državnim poreznim upravama – jer postoje određene osobe koje uopće ne plaćaju porez. Pevec se je uvukao u sve pore, dok Vlada Ive Sanadera kreira i dopušta to. Hrvatska je postala privatna HDZ-ova država, odnosno od njihovih bogataša.
A zna se na koji način su se oni obogatili. Dok narod živi u sve većoj bijedi, gazdarica Višnja Pevec ima vremena i da pjeva po festivalima. Ona posjećuje kozmetičke salone za uljepšavanje i kupuje doljnje rublje (veš) po 500 eura. I tako sva Hrvatska obukla se je u Pevčevu sramotu. Te ovdje smjestio se je sav opaki ološ, ljudi protiv zakona, koji su se osilili…

No, tako se je stvorilo neprijateljsko gnijezdo. Pevec s novcem podmićuje i kupuje sve oko sebe. Svrha tog rituala je vladati s pukom neukom sirotinjom, s onima ljudima koji su zatucani. U stvari što više saznajemo o (ne)prirodi takvog poslovanja – s punim pravom se pitamo: Kuda Hrvatska ide?
A posebno je pitanje o žrtvama – koje Pevac ostavlja iza sebe, ili bolje rečeno o onim ljudima koji kod Pevca rade. I tako, razvoj u području vlasništva, s obzirom na njegove oblike, nije riješen (taj) problem, što se tiče prava radnika. Ne samo Pevec, nego i druge povlaštene grupe iskorištavaju i kradu hrvatski narod. Sloboda je dakle ugrožena, u opasnosti je hrvatsko društvo, jer u njemu nema pravog zakonodavstva s čvrstim pravilima. U Hrvatskoj vlada zločin, zarobljavanja države, gospodarstva i naroda. Bez velikog truda, lako bi bilo utvrditi, da li je Ivo Sanader pomagao u kršenju niza zakonskih dokumenata o osnivanju, tj. o proširivanju Pevca. No, ima tu puno samovolje i sukoba interesa.

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s