TAKO JE GOVORIO BRANKO STOJKOVIĆ

Predstavljane NEOVISNE LISTE BRANKA STOJKOVIĆA na RTL

Predstavljane NEOVISNE LISTE BRANKA STOJKOVIĆA na RTL 

NA TELEVIZIJI GOVOR: Političke laži, i neispunjena obećanja, to su najveće krivokletstvo, a izdaja, je protuustavni akt protiv zemlje i naroda. To je zločin koji ne može ostati nekažnjen. Laž se mora početi kažnjavati svim mogućim sredstvima i metodama.

Jer, mnoge političke laži ovoj zemlji i narodu nanesle su veliku štetu. Hrvati se moraju opredijeliti u kakvoj državi žele živjeti. No, tako i za koga će glasati.

U svih do sada pet saziva u Saboru, sjedili su zastupnici, sve sami krivokletnici. Koji su vas prevarili već pet puta. Ne dozvolite da to bude i šesti put. Vi građani, omogućili ste im da oni budu vaša vlast, a oni, za uzvrat, kao zahvalu, žive vas sahranjuju.

I ti isti, opet se kandidiraju na ovim izborima. Glas za političke stranke, glas je za vaše ropstvo. Zapitajte se, kako je Sabor RH, do sada funkcionirao, i tko su (bili) zastupnici? Koji, okaljali su lik Boga i čovjeka.

Ne dozvolite da vas i dalje varaju. Europska unija u koju vas sada uvlače, na kraju raspasti će se u krvi, kao što je to bio slučaj sa Austro-ugarskom monarhijom.

EU se predstavlja kaoRaj, i rješenje za sve narode. Iz svega toga proizlazi potpuna promašenost, koja će dovesti do krvavog razdruživanja. Od euro-atlantskih integracija neće ostati ništa?, a taj čitav dakle projekt od SAD-a, od kojeg jedino oni samo imaju koristi.

Zemlja je pred samoubojstvom i mi to ne možemo dopustiti. Hrvatska, kao dužnička zemlja, gotovo više i ne postoji.

Državna tijela (ne)bave se korupcijom i kriminalom… Ne samo normalni građani, nego i Poncije Pilat bi se posramio ovakve imaginirane i ništavne države.

Kakva je to Hrvatska? Svaki drugi, treći, ili četvrti čovjek je nezaposlen? Svaki peti je pijandura i alkoholičar. Svaki šesti je bio u zatvoru. Svaki sedmi je invalid… itd.

Da li je Sabor RH, čuvar naroda? Stalno se podgrijava ideja kako smo slobodni, a sudbina naroda nikada nije bila gora, i upitnija nego sada.

Gdje su danas ti lažovi? Koji vas se kunu. Žive u vilama i dvorcima, oni se zovu tajkuni i poduzetnici. Sjetite se kriminalne pretvorbe i privatizacije, i svega, bez čega ste ostali…

Ako Hrvatska ne bude uređena kao normalna zemlja i ne bude li imali zdravi parlament, nema vam budućnosti. Njihovo samoljublje, vuče vas u propast.

Čuli ste kako oni govore da sve rade po Ustavu i Zakonu, i da imaju podršku vas birača.

Ovo je razlog zbog kojega naroda strada, sve oni rade u vaše ime, a ništa ne ispunjavaju na dobrobit društva. Vaš glas za Neovisnu listu – nositelja liste Branka Stojkovića, glas je za vaše dostojanstvo.

Zagreb, 05. 11. 2007.
————————————————

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

2 odgovora na TAKO JE GOVORIO BRANKO STOJKOVIĆ

 1. 10.02.2013., nedjelja
  BIVŠI KOMUNISTIČKI OBRAĆENICI OPET ŠEFUJU HRVATIMA

  HRVATI SU POSTALI TRAGEDIJA ROĐENA POD VODSTVOM MESIĆA I SANADERA

  PIŠE: Branko Stojković
  Četvrtak, 26 Ožujak 2009.

  POLITIČARI SAMI SEBI DAJU POTPORU

  Kad bi se strvarno provela anketa i ispitivanje javnog mnijenja, vidjelo bi se da Mesić i Sanader lažu. Oni nemaju tu popularnost o kojoj se govori. No nitko nema pravo da donositi važne odluke na štetu naroda.

  Kad je Franjo Tuđman došao na vlast 1990-tih godina, mnogo toga je on obećao hrvatskom puku (da će hrvatski novčanik biti u hrvatskom džepu), ali nije rekao: pun ili prazan? U vijestima prvog programa HRT-a ministar financija Ivan Šuker (HDZ) kazao je: „U stanju smo kontrolirati potrošnju“. Da, sad kada su sve potrošili.

  TUŽAN POGLED U PRAZAN NOVČANIK

  Narod je ostao praznih džepova, ali su zato hrvatski političari – čelnici kupili vile, poduzeća i tvornice. Njihovi džepovi i novčanici su puni novca. Predsjednik Mesić kazuje narodu, da ćemo se valjda izvući iz recesije i da će nam biti bolje.

  Od lažnih obećanja i (ne)odgovornosti – oni nam ništa drugo ne nude. A premijer Ivo Sanader smatra da trebamo još više štedjeti. Ovdje treba spomenuti da Mesić i Sanader nisu u pravu. To je danas vrlo lako vidjeti i zaključiti. Oni samo lažu i spletkare na štetu hrvatskog naroda.

  MNOGI FINANCIJSKI PROBLEMI

  Poslije jugoslavenske valute, koja se je zvala „dinar“, Tuđmanova vlada odštampala je 23. prosinca 1991. „hrvatski dinar“, da bi on bio zamijenjen kasnije, 30. svibnja 1994. godine. Ime hrvatskog dinara promijenjeno je u „kunu“. Ništa Hrvati nisu dobili, najprije pod vodstvom Franje Tuđmana, kao i sada pod vodstvom Mesića i Sanadera.

  Samo se vrtimo u krug i ništa drugo. Narod je postao tragedija i komedija. Jer novac koji je navodno njegov nije u njegovim rukama. U Hrvatskoj vlada teška besparica i neradnička depresija. A temelji financije su krhki i truli.

  HRVATSKA NARODNA BANKA PRĆIJA JE VLASTODRŽACA

  Dvaput je odštampan različiti hrvatski novac, a u čijim je on (bio) rukama – zna se. U krive poteze trebamo ubrojiti i rastrošnu birokraciju. Danas jedino državna uprava dobro živi. Svi njihovi službeni automobilčići godišnje više troše novca, nego što narod pojede u svojoj prehrani. Dok narod stenje i dalje pod jarmom, oni se komotno provode i uživaju.

  Sudionici glavnih pljački na svim razinama u Republici Hrvatskoj postali su „oni“ bivši komunisti, koji nam nude tobože rješenja. No poslije Tuđmanovih bandita, sada su na djelu Mesićevi i Sanaderovi razbojnici. U početku stvaranja države Hrvatske, oni su bili jedna te ista „škvadra“, ali su se posvađali oko podjele novca i plijena.

  PLELI MREŽU ZA MILIJUNE I MILIJARDE

  Zato narod voli reći – svi su oni isti. Konkretno. U slučaju u Hrvatskoj, dogodilo se da je dio članova „zločinačke skupine“, osim razmišljanja o stvaranju nove države, imao jedini cilj i želju da dođe do materijalne koristi. I to bez truda i poštenog rada.

  Stvorena je psihološka platforma – da je bolje pljačkati i krasti nego savjesno i iskreno raditi. Jer od poštenog rada nema se ništa. Tako su i zakoni u Hrvatskoj podređeni njima, štite njih i njihove neradnike, profitere, a ne one koji rade i stvaraju u materijalnoj proizvodnji ili druga dobra.

  DOBAR DIO NOVCA TROŠI SE NA LUKSUZ

  Na vrlo primitivni način oni su zagospodarili zemljom. Te nam putem medija šalju ilustrirane priče. Isti likovi i ista retorika svađaju narod u neimaštini. To traje godinama. Kad ponestane njima novca, oni prodaju koji hotel ili bivše radničko poduzeće ili otok.

  Dobar dio novca troši se na luksuzni život. Promijeniti se kao ništa ne može – jer zagospodarili su tiskom i elektronskim medijima. Domovinski rat je iznjedrio: lopove, prevarante, profitere, palikuće, ubojice. U takvom ozračju mi danas i dalje živimo. Pljačke državnog proračuna i gradskih novčanih resursa, postali su sasvim normalna stvar.

  NOVAC OD JUDA IŠKARIOTSKIH

  Novostvoreni „tajkuni“ postali su ugledni ljudi i gospodari života i smrti. Međutim, normalan svijet živi sasvim drugačije, ima drugačije modele ponašanja, u njima nema nemorala i „hrvatske šutnje“, koja nas vodi u kolektivnu propast.

  I to zahvaljujući (sad) Mesiću i Sanaderu, koji su postali glavni „špekulanti“, zavjerenici i izdajnici naroda. Radi osobnih interesa i egoizma političara, naša sela ne proizvode hranu, nego uvozimo i čistimo tuđa skladišta. A brojka nezaposlenih i onih koji gube svoja radna mjesta postaje sve veća. Jedino je rješenje da ih razvlastimo i procesuiramo.

  HRVATSKI POKRET
  Udruga ŠTIT

  BRANKO STOJKOVIĆ
  Adresa: Đurđevačka cesta159
  Bjelovar, grad
  HRVATSKA
  Kućni telefon: 00 385 43 231 297
  Mobitel: 00 385 95 814 82 90

  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb

  http://crostojkovic1958.blog.hr
  stojkovic1958@net.hr

  URED: Masarykova 8

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s