TKO SE ŽELI SPASITI NEKA POTRAŽI ŠTIT

Š T I T

Zašto se je pojavio ŠTIT? Da razori djela ništavna i prepuna iluzije*. Da objavi istinu po kojoj se može spasiti svaki čovjek ili žena. Naša je borba štitonoša protiv lažnih upravljača svijetom. 

Probaj njihov „čarobni napitak“ sotonski uništitelji vas zovu. Sotonsko – demonski  naum je „trovanje čovjeka“. Razne kemikalije: droga, alkohol, duhan, dopinzi, pilule,.., tablete – dovode kod čovjeka do promjene svijesti. I do hormonalnog poremećaja. Pilule protiv začeća (kontracepcija) sterilnosti, kod mnogih žena izazove karcinom… U podravini i Zagorju postoje cijela degenerirana sela (njihova djeca) zbog prekomjernog opijanja s alkoholom. Razne forma-c-e-uske kuće što  više daje ljudima na upotrebu raznih kemikalija – radi brzog profita i zarade. Te kemijske smjese izazivaju još veće probleme kod čovjeka, poremećaj cirkulacije i rak na debelom crijevu.

Ti kemijski otrovi djeluju na mozak, zbog toga se rađaju nakazna djeca. Kemikalija čovjeku ne može vratiti zdravlje i volju… Ni jedna tableta ne može ljudsku dušu, tj. psihu čovjeka izlječiti. Napominjem da voda nema „okus, boju i miris“ a ova gradska – koju pije današnji čovjek ima sva tri atributa; boju, miris i okus po kloru… U drugom svjetskom ratu „klor“ se je koristio kao bojni otrov.

Teško je zdravlje sačuvati, ali lako je zdravlje izgubiti.

27. prosinac 2012.

HRVATSKI POKRET
Udruga ŠTIT

BRANKO STOJKOVIĆ
Adresa: Đurđevačka cesta, broj 159
Bjelovar, grad
HRVATSKA
Kućni telefon: 00 385 43 231 297
Mobitel: 00 385 95 814 82 90

http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8

——————————–

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

1 odgovor na TKO SE ŽELI SPASITI NEKA POTRAŽI ŠTIT

 1. UNIŠTIO JE HRVATSKU NA SVE KRIMINALNE NAČINE

  Koliko je milijuna kuna koštalo građane renoviranje Mesićeve kraljevske rezidencije?!
  HRVATSKI NAROD GLADUJE I OSKUDIJEVA A MESIĆ ŽIVI U DVORCU NA RAČUN DRŽAVE, IMA POSLUGU, OSIGURANJE I ŠOFERE ITD.

  Svaki dan novine su pune žutila i afera te da bi čovjek koji ne poznaje stanje povjerovao da je to tako – mora znati da Stjepan Mesić, umješan i da stoji iza svih zločinačkih igara. Mesic je kriminalac i izdajnik hrvatskog naroda.

  USKOK istražuje odakle Mesiću dva milijuna kuna za kupnju stanova. Posebno je u tom kontekstu zanimljiva veza Stjepana Mesića sa kasnije ubijenim kriminalcem Llulzimom Krasniqijem. Ako je u organizirani kriminal bio upleten i predsjednik Mesić, jasno je – kome u Hrvatskoj nije bilo u interesu da se ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franića istinski riješi.

  Pitam se: I gdje su sada rezultati Vladavina Vlada RH u ovih dvadeset četiri godine, kada ovisimo o novcu EU-a da bi pokrenuli investicije? Tko je tu lud, a tko zbunjen, a tko normalan.?! Predsjednik RH, Ivo Josipović se u dnevniku HRT-a ruga Hrvatskom narodu: “da ljudi većinom su spremni kukati, a ne zasukati rukave.” Da je to “kultura kukanja!” Eto, to je rješavanje gorućih gospodarskih pitanja i mega* nezaposlenosti…

  HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
  BRANKO STOJKOVIĆ
  Adresa: Đurđevačka cesta 159
  Bjelovar / 26.02.2013.
  HRVATSKA
  Kućni telefon: 00 385 43 231 297
  Mobitel: 00 385 95 814 82 90
  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb
  http://crostojkovic1958.blog.hr
  brankostojkovic152@yahoo.com
  URED: Masarykova 8

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s