SPECIJALNI RAT PROTIV HRVATSKE – TKO KROJI JAVNO MNIJENJE?!

IZ STANKOVIĆEVE EMISIJE NA HRT-u “NEDJELJOM U 2” IZVIRE TEŠKI SMRAD !

Kao tobože Komunisti su na pragu 1990-tih godina nestali. Ta partija ukinula je sama sebe, nikada njeni pristaše nisu odgovarali za zločine. Oni nisu na kraju položili račun za svoju lopovsku vladavinu. Tako su se preobukli u demokrate i zauzeli staro-nove položaje.

Zašto se danas čudimo kakva nam je ova “crvena Hrvatska?!” Kad u zemlji je zavladala glad, politička kuga, smrad i rđa i kad navalilo je bezakonje,.., zvijeri i duhovna guba dominira… Krah je došao na sve što valja. Neprijatelji i izdajnici ovog naroda krenuli su žustro protiv njega. Uskrsle su nevolje i bolesti.

Ali i dalje po starom kalupu* slavi se masovno “Božić:” Svi su kao sveti – dok zla je sve više. Evo i Zoran Milanović (SDP), predsjednik Vlade RH, uputio je putem medija svoju poslanicu. On je o svemu pričao samo najmanje je položio račun za svoju upravu. Za 365 dana vladanja Hrvatskom. Partizani i bivši komunisti bili su “maheri” u laganju. Ista praksa je nastavljena.

Davnih 1970-tih godina slušao sam iz Beograda govor od Stipe Šuvara, mogu reći da kao mladiću mi se zgadio. Šuvara je tada veličao obljetnicu “Oktobarske revolucije”. Taj lažljiv govor, posjetio me je – danas na govor Zorana Milanovića. Jako me ljuti to kad “poturice Hrvati” slušaju “zeleni – primitivni govor” od Milanovića i šute…

Isto tako svoju Božićnu poslanicu preko TV-a uputio je Ivo Josipović, kazavši između ostaloga kako je glad i nezaposlenost su uzeli maha. Josipović tako govori kao da je on opozicija, a ne predsjednik države. Ma, živa je on sramota od čovjeka. Ali od njega je veći “gad” narod, koji je “klonovski” poslušan. Josipović umjesto da naredi ministrima što trebaju činiti, on kritički nastupa – ali ne zna se protiv koga.

Eto, tako cijeli dan gledamo i slušamo kako se izmjenjuju jedni te isti političari na državnoj televiziji (HRT). Novinari nam svake godine u ista doba prodaju iste fraze:”Počinje božično ludilo”, novinari kao papagaji to stalno ponavljaju. Što mislite narod ima novca za trošenje? Uostalom gledamo politička međusobna prekucavanja,.., i to sve preko bijednih leđa naroda. Nema veće “sprdačine” kad bivši drugovi i njihovo prokleto sjeme (potomstvo) počmu citirati Bibliju, i tumačiti kao “šmrkljo” Milanović.

U emisiji (23.12.2012.) nedjeljom u 2, bio je gost Željko Sabo (SDP), to je već četvrti put kako ga je Stanković pozvao. Sabo govori o poštenju, a nalazi se u reormiranoj stranci bivših komunista. Nikoga nije briga što su partizani i komunisti po završetku Drugoga svjetskog rata poubijali bez suđenja mnoge Hrvate… Sabo se ujedno isprdava u emisiji – kad pita: “Tko je veći katolik od Pape? Te kako je upoznao Boga…

Reći ću tom “crvenom teologu” koji voli se tako zvati – Željko Sabo nemoj srati više nama Hrvatima i Hrvaticama u lice na TV-u. Stanković te je pozvao da “polažeš svoja kukavičja jaja” i da bacaš kost među razdjeljen narod. U toj sramotnoj i naručenoj emisiji toliko si Sabo istresao svog dreka, da ne mogu vjerovati – da ovaj narod lakovjerno to snifa… Kažeš da baš u Vukovaru amerikanci žele napraviti tvornicu – ali ne govoriš čega. Možda gdje će ljude pretvarati u klonove. Tvoja smrdljiva priča svodi se na; “Sve ćemo mi iduće godine”, ali očito ne zna se koje?

Vi ste ti koji ste dotjerali cara do smrdljivog šekreta. Kukuriku koalicija je najveće ruglo – koja zajašila je narod kao magarca. Sabo pričaš gluposti jer imaš PTSP, ti i tvoj kum Predrag Matić Fred, prodajete nam istu demagogiju srbo-četničku. Sabo vidim da imaš još srpsko narječje, govoriš neke riječi još na ekavici,.., kažeš “patike”, a ne tenesice… I to je sustav, od države i naroda – koji ti predstavljaš – kao gradonačelnik Vukovara. Citiraš iz Biblije “izgubljenog sina” onako kako tebi paše, iskrivljuješ istinu na propast sebi i onih koji te slušaju.

Sabo srbski druže – pitam se kako su Srbi baš poštedili tebe i Matića u logoru? Dok za druge nisu imali milosti. Kažeš da vlada od Račana je učinila prekrasnu stvar: no zaboravlja se kako je Račan ugušio hrvatsko proljeće i dao zatvarati Hrvate – kao predsjednik centralnog komiteta SKH-a. U “kurvinoj emisiji” svašta si “nadrobio” samo ništa normalnoga. Kažeš da Ante Gotovina kada se vratio iz Haaga, nije podigao revoluciju,.., protiv ove vlasti, nego pozvao je Srbe da se vrate u Hrvatsku.

24. prosinac 2012.

HRVATSKI POKRET
Udruga ŠTIT

BRANKO STOJKOVIĆ
Adresa: Đurđevačka cesta, broj 159
Bjelovar, grad
HRVATSKA
Kućni telefon: 00 385 43 231 297
Mobitel: 00 385 95 814 82 90

http://crostojkovic1958.blog.hr

URED: Masarykova 8

brankostojkovc152@yahoo.com

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s